Vilka är de olika typerna av Cream Cleanser?

Cream cleanser, även känd som creme rengöring, i allmänhet hänvisar till en typ av hudrengöringsmedel som kommer i en tjock flytande form, liknande konsistens som en lotion, men en bar rengöringsmedel kan innehålla grädde också. Det finns grädde rengöringsmedel tillgängliga för både ansikte och kropp. Vissa rengöringsmedel är utformade med ett specifikt syfte i åtanke, till exempel att återfukta extra torr hud eller för att bekämpa uppkomsten av akne.

krämrengöring av naturen innehåller rika moisturizers som primär ingrediens, vilket gör den annorlunda än andra typer av rengöringsmedel som bara innehåller tvål eller andra ingredienser, rengöring utan fuktkräm. Den enklaste av grädde rengörings endast syftar till att rengöra och återfukta ansiktet, och är en bra idé för de med känslig eller torr, fjällning hud. Naturligtvis även andra typer av grädde rengöringsmedel finns för mer specifika behov.

En populär typ av krämrengöring är en som innehåller akne kämpar ingredienser såsom bensoylperoxid eller salicylsyra. Eftersom dessa produkter kan torka på huden, använda dem i en krämrengöring kan vara till nytta, eftersom moisturizers i rengörings kan bidra till att förhindra att huden blir för torr. Kom ihåg att inte använda en krämrengöring avsedd för kroppen i ansiktet, eftersom det kan vara för hård mot den känsliga huden där.

En annan typ av krämrengöring är en som innehåller ett exfolierande ingrediens, till exempel microbeads, havregryn, salt eller socker, bland annat. De exfolierande ingrediens kommer att försiktigt kasta av döda hudceller, avslöjar fräschare, ljusare hud under. Grädden i rengörings kommer att bidra till återfukta den nyligen exfolierad huden. Tänk på att inte alla exfolierande rengöringsmedel är avsedda att användas varje dag, så se till att läsa anvisningarna på förpackningen. Återigen en peeling krämrengöring avsedda för kroppen endast bör användas på kroppen, aldrig i ansiktet.

Slutligen kan andra typer av grädde rengöringsmedel innehåller ytterligare ingredienser till förmån för huden . Dessa kan omfatta oljor, som olivolja, vetegroddsolja, frukt olja eller sojaolja, bland andra, som arbetar som hudkräm. Vitaminer som C och E kan också ingå, som är antioxidanter som kan återställa ett yngre utseende utseende på huden, tillsammans med andra ingredienser såsom grönt te. Vissa grädde rengöringsmedel är parfymerade med lavendel, som kan ha en lugnande effekt, eller med andra tilltalande dofter. Det finns grädde rengöringsmedel tillgängliga för alla hudtyper eller önskemål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.