Vilka är de olika metoderna för Mole Avlägsnande?

När det kommer till att ta bort födelsemärken, det finns två grundläggande metoder som kan användas. Det första är att se en läkare eller hudläkare och har mullvadar bort kirurgiskt. Ett annat alternativ är att försöka hem rättsmedel som kommer att ta bort födelsemärken utan användning av någon typ av invasiva förfarande. Här är några exempel på mol avlägsnande, inklusive några av de anledningar till varför du kanske vill överväga varje metod innan beslut fattas.

Läkare använder olika metoder för att ta bort mullvadar från olika delar av kroppen. Beroende på storlek och läge mullvad, en hudläkare eller allmänläkare kan välja att skära eller bränna mullvad, vilket kan göra att släppa från huden. Om formen på mullvaden är något oregelbunden, kan sjukvårdspersonalen anser att ett snabbt kirurgiskt ingrepp i ordning, så mullvaden kan vidarebefordras till en biopsi. Lyckligtvis är kirurgi liten och kan utföras på läkarmottagningen i de flesta fall.

Laser mol avlägsnande har blivit ett populärt sätt för vårdpersonal att ta itu med mullvadar. Med hjälp av en laser är mycket exakt och är mycket mindre sannolikt att de lämnar några ärr på ytan av huden. En nackdel med laser mol bort är att det ibland är svårt att tränga förbi det översta lagret av epidermis. Detta innebär att en del av mullvad kunde stanna kvar och så småningom växa upp igen.

Tillsammans med mol avlägsnande enligt de hand om en läkare kan du också överväga att använda olika typer av hem mol avlägsnande. Även om effekten av många av de folk åtgärder fortfarande inte kan styrkas, en del människor hävdar att uppleva utmärkta resultat med objekt som finns i nästan vilken skafferi.

Ett hem mol avlägsnande åtgärda uppmanar till användning av honung. En liten mängd icke-förädlade honung direkt på mullvad och täcks med ett bandage. Processen upprepas dagligen. De enzymer i honungen bidra till att bryta ner mullvad och gradvis få den att krympa och slutligen försvinna. Folklore visar denna metod bör visa resultat inom tre till fem dagar.

En annan mullvad bort metodanrop för användning av krossade vitlöksklyftor. Blandade saften från kryddnejlika med en liten mängd bakpulver för att göra en pasta. Applicera pastan på mullvaden, sedan täcka med ett förband. Precis som med honung behandling, gäller färsk pasta varje dag.

Tillämpa en syrlig juice är också sägs vara en effektiv ansiktsbehandling mullvad rening som alla kan göra hemma. I de flesta fall är grapefrukt eller citron rekommenderas. Doppa en bomullstuss i juice, och sedan använda frikostigt till mullvad. Täck med ett bandage, upprepa processen två gånger dagligen i fyra eller fem dagar. Mullvaden bör börja minska och så småningom försvinna ur sikte.

Det finns också över disk mullvaden bort kit som du kan prova. De flesta av dem innebär att tillämpa en salva av något slag en till tre gånger dagligen. De flesta av dessa produkter hävdar att resultaten kommer att ske i ett par dagar.

Eftersom mullvadar inte alltid är godartad, är det viktigt att kontakta läkare om utformningen av de mol är ojämnt, eller strukturen är något grov vid beröring. Din läkare kan utvärdera mullvad och avgöra den bästa behandlingen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.