Vilka är de olika bukspottkörtelcancer Tecken?

Utvecklingen av en pankreas tumörer är vanligtvis en händelse som medför allvarliga konsekvenser. När bukspottkörtelcancer är närvarande, bukspottkörteln inte kan producera de enzymer som behövs för att främja korrekt matsmältningen, samt hindra möjligheten för den kroppsdel som producerar hormoner som bidrar till att reglera korrekt assimilering av socker. Det finns flera pankreascancer tecken som tyder på förekomsten av en tumör i bukspottkörteln, med vissa tecken som påverkar den emotionella välbefinnande enskilda såväl som fysiska hälsa.

En av de första bukspottkörtelcancer tecknen att visas är en förändring i blekhet av huden. Den enskilde kommer att visas för att utveckla gulsot, eller en gulfärgning av hud, utan någon uppenbar anledning. Samtidigt är gul skiftning troligen också att börja visas i ögonvitor, vilket ger den enskilde en allmän blick sjukdomskänsla.

Andra pankreascancer symtom brukar börja utveckla strax efter utseendet på gulsot. De individuella normalt upplever en plötslig brist på intresse för mat. Till en början kan detta manifesteras som en likgiltighet att äta i allmänhet, eftersom livsmedel som en gång var lockande att börja hålla någon särskild attraktion. Med tiden börjar denna likgiltighet för negativ inverkan på en önskan att äta alls. Som ett resultat av den enskilde lider med cancer kommer att ställa ut en annan av de vanligaste cancer i bukspottskörteln tecken: en plötslig viktnedgång.

Med de förändringar i utseende och apati mot konsumtion av livsmedel, andra pankreascancer tecken börjar utvecklas. Den enskilde kommer sannolikt att bli mer lätt irriterad, och tycks ha liten eller ingen tålamod med människor och händelser som tidigare orsakade ingen irritation alls. Som tillstånd försämras, är den enskilde kan uppleva perioder av depression som gradvis bli starkare och mer utdragen. Det är inte ovanligt att panikattacker och relaterade fobier också utvecklas i samband med depression.

Fysisk smärta är också en av de vanligaste cancer i bukspottkörteln tecken. Vanligtvis kommer smärtan börjar i buken och verkar för att resa upp och ner längs ryggraden. Som cancer förskott, blir smärtan mer framträdande, ibland gör det möjligt att fungera med någon sken av normalitet. Detta kan bidra till att fördjupa depression och irritabilitet, och kan avskräcka eventuella kvardröjande intresse för att konsumera någon mat.

I allmänhet är nivån på bukspottkörtelcancer överleva mycket liten. Detta beror på att tecknen tenderar att inte uppenbara förrän sjukdomen har avancerat, vilket gör att de flesta former av pankreascancer behandling ineffektiva i att förhindra död. Däremot kan behandlingar såsom kemoterapi, strålbehandling och kirurgi ibland användas för att bromsa utvecklingen av kondition och ger ett mått av lättnad från de flesta av pankreascancer tecken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.