Vilka är de olika Health Insurance Fördelar?

Det finns många olika typer av förmåner sjukförsäkring och dessa definieras särskilt av varje vård plan. På grund av dessa skillnader, kontrollera villkoren i varje plan är klokt. Fina distinktioner mellan en plan och en annan kan informera val, om valet finns. Däremot kan de flesta människor förväntar sig att se några grundläggande typer av täckning såsom förebyggande hälsovård täckning, täckning för vanliga sjukdomar, och några garantier för försiktig om sjukdom är allvarlig och kräver sjukhusvistelse eller operation.

Även om varje typ av hälso-plan kan erbjuda denna typ av täckning, inte alla göra det på samma betalning ränta eller tillåta obegränsad användning utan undantag. Till exempel att få sjukförsäkring med en HMO (hälsoorganisation) kan innebära Folk betalar copayment när de ser läkare för tillåtet förebyggande vård eller vård när de är sjuka. De med HMOs kan också räkna med att fördelarna kommer att begränsas till läkare och leverantörer som hör till HMO. Andra gånger sjukförsäkring förmåner kan innebära människor får en andel av täckningen när de söker vård, oftast 80% och de kan ha en avdragsgill måste de först uppfylla innan vård erbjuds.

stater eller federala myndigheter kan kräva vissa förmåner sjukförsäkring i områden med förebyggande vård eller eftervård. Till exempel, en del stater kräver att sjukförsäkringen betalar för kvinnor att stanna på sjukhuset, upp till gränsen för sin plan, 24 timmar efter förlossningen. I USA, med 2010, om en hälsoplan erbjuder mentalvårdstjänster, skall den ge dessa på paritet med reguljär trafik hälsovård, och de flesta psykiska sjukdomar med en biologisk grund som omfattas av detta krav. I många stater en av fördelarna med att ha planer där man måste välja ett primärvården läkare är att stater insisterar patienterna välja sin läkare som skulle kunna vara en allmänläkare, invärtesmedicinare eller gynekolog.

Vanligtvis hälsoplan företag ger minst miniminormer för sjukförsäkringsbidrag och förebyggande vård som föreslagits av läkare. Typer av vård kan omfatta såväl barn kontroller upp till en viss ålder, årlig tentor, och vissa tester som mammografi, och företag nästan alltid försiktig när människor är sjuka eller skadade. Några sjukförsäkring förmåner fungerar inte detta sätt, dock. Folk kan köpa katastrofala sjukförsäkring som inte täcker någon av dessa saker och bara börjar tillhandahålla täckning efter höga självrisk är uppfyllda, och i extrema sjukdom eller försvagas.

Andra former av förmåner sjukförsäkring kan komma i ett enda plan eller kan uppfyllas genom att köpa andra planer. Många människor har för att upprätthålla tandvårdsförsäkringen åtskilda från sina sjukförsäkringar. Människor som vill vision vård kan behöva betala för detta separat också. Lyckligtvis, när folk kan få dessa tillägg planer genom ett företag är de oftast till låga priser.

Det bör göras klart att mycket få sjukförsäkringen fördelar är klar. De kräver normalt copays, coinsurance eller självrisker och de kommer att sätta gränser för vården så mycket som de får av staten där de är verksamma. Vissa planer har mycket generösa förmåner, så att läkarna kan avgöra vad som är bäst behövs för sina patienter, och oftare, medan andra strikt reglera kostnader och bestämma exakt vad de kommer att ge. Planerna kan också vara ovilliga att betala, om inte medlemmen har gjort allt i den nödvändiga ordning. Till exempel att inte få godkännande innan sjukhusvistelse som inte är en nödsituation kan innebära tömning av villkoren för försäkring och erhåller inga förmåner för det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.