Vilka är de mest effektiva magen fett övningar?

bästa magen fett övningar har lite att göra med sit-ups, crunches eller olika buk maskiner eller abs träna band. Detta beror på att dessa övningar är avsedda att hjälpa tonen muskler, men de gör ingenting för att ta itu magen fett. Om fett finns på magen, kommer det inte att försvinna utan den typ av motion som hjälper ner i vikt och bränna fett, och även då det fortfarande kan finnas rester av fettdepåer på magen, särskilt hos kvinnor, eftersom detta är vanligt fett lager.

Dessa uttalanden är inte avsedda att vara nedslående, men det är viktigt att realistiskt adress fett på magen med rätt typ av magen fett övningar. Fördelen med dessa övningar är att de bidrar till att minska totalt fett, men om de beslutar att ta bort fettet kan variera med varje enskild person. Vissa kommer att notera en större fettförbränning på ben, lår, höfter, eller överkroppen innan notera den på magen.

Många undrar, vad är det mest effektiva magen fett övningar? Svaret är kardiovaskulär eller aerobisk motion. Fettförbränning kräver ökad hjärtfrekvens för en längre tid. Detta görs bäst med ett antal aerob träning val. Dessa kan bestå av raska promenader, löpning, joggning, cykling och rodd. De som föredrar inomhus övningar kan använda många av terränglöpning maskiner finns på gym eller för hemmet, och löpband, motionscyklar, eller längdåkning maskiner skidor, för att bara nämna några. Ett annat alternativ är aerob dans på gym eller med band eller DVD-skivor hemma.

Målet med dessa magen fett övningar är att höja pulsen till ett mål hjärtfrekvens. Denna sats har beräknats på flera olika sätt, och människor som har medicinska problem eller som just har börjat ett träningsprogram efter ett långt uppehåll bör konsultera sin läkare för att kunna avgöra säkert börjar målpulsvärdet. När människor når sina mål, måste de upprätthålla den i ca 15-20 minuter. Denna gång kan behöva ett slutmål, och människor kan ha för att bygga upp till det.

När människor har möjlighet att vid sina mål hjärtfrekvens för önskad tid, tre till fyra gånger i veckan, Detta kommer att bidra med fett förlust, förutsatt att kosten är också rimligt. Det finns inte komma ifrån det faktum att alla typer av fett förlust beror vanligtvis på motion och kost.

När det gäller de övningar som kan kallas "magen fett övningar" men är egentligen för toning, bör dessa inte ignoreras heller. Lägga muskeltonus och bygga muskler kan faktiskt bidra till att driva fett förlust, särskilt i kombination med regelbunden aerob träning. Ett sätt att hålla tonas är att avsluta varje motionspass med några buken övningar. Det kan vara crunches eller liggande cykel, som anses vara en av de bästa.

I cykel, folk ligger på rygg och suppleanter föra varje knä upp, som om att cykla, medan beröring att knät med motsatt armbåge. Om människor är för trötta från deras hjärt-pass de skulle försöka göra ett par stärkande övningar varannan dag. Det finns många band som har kort pass mage buster som kan ge inspiration till hur tonen magmusklerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.