Vad bör jag veta om amning av tvillingar?

Varje förälder vet att läkare rekommenderar amning dina barn för det första levnadsåret. Bröstmjölk innehåller alla nödvändiga näringsämnen för korrekt hjärnans utveckling och ett starkt immunförsvar. Eftersom tvillingar ofta föds för tidigt och med låg födelsevikt, amning är särskilt viktig. Tyvärr kan amma tvillingar också mycket svårt. Det är möjligt, men om du lär dig de olika ståndpunkterna att använda och hitta en som välkomnar dig.

fotboll håll är det mest populära läge används vid amning tvillingar. Denna ståndpunkt innebär att hålla bebisar på dina underarmar med huvudet i händerna. Benen förlänga bakom dig med ett ben på varje sida av din arm. Håll handen uppåt tills barnen kan spärren. Placera en kudde under spädbarn eller använd en ammande kudde så att armarna inte tröttna för snabbt.

En annan populär håller är vaggan behåll ", vilket innebär ammar varje barn i det vanliga position med benen pekande inåt. Deras kroppar kommer att korsa över varandra, men de har vanligtvis inte ihåg, vilket de var trångt tillsammans i livmodern. Det rekommenderas att använda en kudde i detta läge också, så att händerna är fria att justera tvillingar så behövs.

Du kan även ändra den upp och sätta ett barn i varje position. Tvillingar är fortfarande individer och kommer att ha företräde på hur de vill att hållas. I början etapper, försök att ha en extra person runt för att hjälpa dig att plocka upp eller placera barn.

När det är möjligt försöka att amma varje tvilling för sig, minst en gång om dagen. Detta ger dig möjlighet att hålla alla barn nära och band med honom eller henne som en individ. En bra tumregel är att amma dem tillsammans 80 procent av tiden, och personligen 20 procent av tiden. Naturligtvis tar livet sin gilla gång och det kan inte alltid möjligt.

Mödrarna på multiplar är mycket upptagen kvinnor. På grund av detta är det bäst att hålla dina barn på samma utfodring schema. När amning tvillingar vid samma tidpunkt, frigör er upp för att göra andra saker, t. ex. foder själv, dusch och plocka upp ibland runt huset. För att uppmuntra ditt barn att äta på samma gång, vaknar syskon när en tvilling vaknar upp för att äta. Så småningom kommer det att fungera ute så deras hunger kval är i synk.

Det är alltid rekommenderat att hålla antalet till La Leche League hands för eventuella problem som du kan snubbla över. De är en fri resurs för amning moms och förstå de krav som ammar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.