Vad är några olika typer av avvänjning?

Avgiftning är för närvarande en mycket populär modefluga i viktminskning industrin, tippad som ett sätt att ta bort gifter från kroppen. Avgiftning har traditionellt använts i alkohol-och narkomanvård. Har dock blivit detox diet nyligen ganska populär, teoretiskt att rena kroppen av en ackumulering av ohälsosamma gifter och främja viktminskning. Avgiftning kan vara extremt farligt och har ingen vetenskapligt bevisad hälsofördelar. Om du bestämmer dig för att prova en detox diet, är det en god idé att diskutera det med din läkare, som kan ge råd om något säkrare metoder.

De som praxis avgifta tror att när man avgifta kroppen, är du bort en ackumulering av toxiner och förbättra funktionen hos de organ, inklusive njurar och lever, förbättra huden och blodcirkulationen, och gör det möjligt för organen att "vila". Generellt i en detox-diet, det finns vissa matvaror du får äta och vissa livsmedel du ska undvika. I nästan alla detox-diet, kommer du att uppmanas att undvika koffein, alkohol, kött, mättade fetter och raffinerat socker.

Vissa detox dieter är mer extrema än andra, vilket gör att endast en mycket begränsad mängd livsmedel. En populär avgiftning kost är honung och cayennepeppar diet, som handlar om att skapa en blandning av citronsaft, honung, cayennepeppar och vatten och dricker det flera gånger under dagen för tio dagar. Andra detox diet helt enkelt fokusera på att äta mycket frukt, grönsaker och spannmål, och massor dricka renat vatten.

annan populär avgiftning metod är ett kolon rengöra, även känd som ett kolon. Colonics innebära att spola i tarmarna med filtrerat vatten efter ett plaströr sätts in i ändtarmen. Om du väljer att få en kolon rengöra, spendera tid forskat alternativ i ditt område för att hitta en ansedd kolon terapeut.

Söka på nätet ger dig flera alternativ för detox dieter, beroende på hur mycket tid du har att ägna åt detox och vilka typer av livsmedel eller särskilda drycker du är villig att äta. Vissa detoxifications pågå i tre dagar, men de kan pågå i sju dagar, tio dagar, eller ännu längre. Planering och framförhållning är fördelaktigt, eftersom vissa symtom på detox diet kan vara ganska obehagliga och något du kanske inte vill ta itu med i arbetet.

Några av de problem som avgiftning kan öka är trötthet, huvudvärk, illamående, hudproblem, problem med bihålorna och matsmältning. Några förespråkare av detox dieter säger att avgiftningen också kan främja känslor av välbefinnande. Den detox diet själv kan emellertid också leda till trötthet, huvudvärk och tarmproblem. Var noga med att stanna hydratiserade, eftersom dehydrering kan vara farligt och potentiellt livshotande. Om du väljer att göra en detox diet, använd sunt förnuft, tala med din läkare om dina planer och stoppa kost om du känner dig sjuk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.