Vad är några hem rättsmedel för rynkor?

Rynkor är tillfälliga eller permanenta veck i huden, orsakade av förtunning av huden och minskad kollagen produktion som kommer med åldern. Vanligtvis syns runt ögonen, panna och mun, rynkor anses fula av vissa. Samtidigt som många vänder sig till kosmetika eller kirurgi för att korrigera rynkor eller minska deras utseende, rättsmedel hem för rynkor kan också affektiva. För dem som föredrar naturliga botemedel, rättsmedel hem för rynkor kan ge dem lättnad och tillfredsställelse med sitt utseende.

Det finns flera faktorer som kan bidra till uppkomsten av rynkor. Även om de flesta människor kommer att få dem någon gång, kan förtida åldrande bero på livsstilsfaktorer, och rynkor kan visas även om de i 20-årsåldern och 30-talen. Rökning, överexponering för solen, och dålig kost kan alla bidra till tidig uppkomst av rynkor i ansiktet. Som förebyggande åtgärder kan vara en av de bästa hem rättsmedel för rynkor, sluta röka, applicera solskydd varje dag, och säkerställa en kost rik på E-vitamin kan förebygga tecken på för tidigt åldrande som rynkor.

En del rynkor kan orsakas av upprepad eller vanlig ansiktsbehandling rörelser som drar huden. Skelning och till och med leende kan leda till gala fötter, skratta linjer och panna rynkor. Några hem rättsmedel för rynkor rekommendera Massera ansikte och sträcker den varje dag för att främja flexibilitet och slappna av ansiktsmusklerna. Om skelning se bättre är en vanlig fråga, anser nu en ögonläkare och få glasögon. För de som tycker att glasögon inte önskvärt, kom ihåg: det är lättare att ta av glasögonen än fast rynkor orsakade av kisa.

De flesta experter är överens om att en viktig faktor för att förebygga eller minska rynkor är att se till att huden får det tillräckligt med fukt. Fuktgivande krämer och lotioner kan fungera mycket bra, men kan kosta hundratals dollar och kan innehålla allergener eller oönskade konstgjorda ämnen. Gnugga en liten mängd kokos eller olivolja i huden varje kväll kan hjälpa den hålla smidig och slät, och bidrar till att upprätthålla det fett som håller huden från rynkor. Andra fuktgivande hem rättsmedel för rynkor rekommenderar att du använder rosenvatten, honung eller yoghurt att tillföra näring till huden.

Några sura behandlingar rekommenderas också lika bra hem rättsmedel för rynkor. Tvättar ansiktet med utspädd citronsaft eller ananasjuice hjälper rengör huden, och kan också vara ett utmärkt sammandragande för acne-benägen hud. Vissa människor också föreslår att du placerar kyls skivor av gurka över ögonen för att minska svullnad, ringar under ögonen och fina rynkor runt ögonområdet.

En av de mest effektiva hem rättsmedel för rynkor kan vara minskning av daglig stress. Experter rekommenderar ofta yoga, meditation eller andra lugnande metoder för att hjälpa förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet. Stress anses ett boven i många hudproblem, från akne till stress-utslag på tidiga tecken på åldrande. Den föryngrande effekt av att fokusera på lugn och ro i några minuter varje dag får inte bara hjälp med rynkor, men kan bidra till att skapa fred i livet i allmänhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.