Vad är några alternativ till rakning benen?

Många kvinnor använder elektriska och engångsrakhyvlar att raka benen. Det finns andra hårborttagning metoder för benen, dock. Du kan överväga några alternativ till rakning benen som hårborttagningsmedel, vaxning, laser hårborttagning och elektrolys.

Elektrolys och laser hårborttagning är två av de alternativ till rakning benen som inte är gjort av dig. Elektrolys är en permanent hårborttagning metod utförs av en electrologist. Varje hårsäcken förstörs så att håret kan inte växa. Laser hårborttagning är vanligtvis inte så permanent som elektrolys. De lasrar minska hårväxt genom att sätta in ljuspulser i hårsäcken. Både elektrolys och laser hårbehandlingar avlägsnande kan användas på de flesta delar av kroppen och ansiktet och båda metoderna brukar kräva flera sessioner.

Du kommer antagligen att vaxning är en av de mest smärtsamma alternativ till rakning benen . Vaxning är inte permanent, men minska mängden av hår tillväxt över tiden. Vaxning är ofta snabbare än hårborttagningsprodukter lotion som du vanligtvis tar bort vaxet direkt efter att tillämpa den.

hårborttagningsprodukter lotion som Nair är en av de mest populära alternativen till rakning benen. Du har oftast att vänta innan du tar bort hårborttagningsprodukter lotion och du kan hitta hårborttagningsprodukter alternativ till rakning benen mycket rörig också. Vissa hårborttagningsmedel kan vara för hårt för känslig hud. Tid mellan använder varierar, men en del kvinnor uppger att de hårborttagningsprodukter lotion ger dem en till två veckor mellan användningarna. Produkter såsom Nair Roll-On Lotion är några alternativ till rakning benen samt att använda händerna för att tillämpa hårborttagningsprodukter lotion.

Ett organ vanten, som Nair's Buff-Off Body vanten, är en annan av de alternativ till rakning benen. Det tar bort hår och död hud på ben och armar. Ett organ vante används vanligen med cirkelrörelser för att ta bort hår. Azulene olja kan jämnas in i huden för att mjuka upp efter att ha använt kroppen vante alternativ till rakning benen och ingår i några av de Nair kroppen vanten kit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.