Vad är några Knee styrkeövningar?

Vid någon punkt i en människas liv, kan det bli nödvändigt att skydda sina knän från smärta eller skada. För att göra detta, finns det många knä styrkeövningar en person kan göra regelbundet för att skydda mot nuvarande eller framtida knäproblem.

En uppsättning av övningar knä förstärkning är inriktade på quadriceps. Övningar som handlar om att stärka och bygga quadriceps är nödvändiga för att undvika knä smärta och skada, eftersom de är den grupp av muskler som handlar om hur knäskålen flyttar och uträtning av samma. Knä styrkeövningar för quadriceps musklerna kan uppnås genom benlyft, knäböj knä och muskelsammandragningar.

För att göra en benlyft, ligga på golvet med ett knä böjt med foten platt på golvet. Helst ska knä böjas i 90 graders vinkel, men göra det som känns bäst när man börjar ute. Det andra benet ska hållas rak den upphävs till samma vinkel som böjda ben. Håll denna position i några sekunder innan den sänks den tillbaka till ursprungsläget. Upprepa för en serie av 10 repetitioner och sedan växla ben.

Knä knäböj är också effektiva knä stärkande övningar, och kan utföras genom att stå med en liten böj på knäna och tårna pekande rakt fram. Balansera på ett ben, lyft en och sänka kroppen några inches. Se till att knän och tår fortsätter att peka framåt och inte inåt. Upprepa för ett set med 10 repetitioner och sedan växla ben.

Den muskelsammandragning motionen skall göras på en stol som gör att knäna vara raka och klackarna bekvämt kontakt med golvet. Dra sedan åt musklerna i lår och räkna till 10 och lossa och räkna till tre. Upprepa för en serie av 10 repetitioner.

En annan grupp med muskler som resultat att knän är hamstrings. De påverkar hur knäna mår och fungerar när de befinner sig i ett böjt tillstånd. För att utföra knä styrkeövningar med hamstrings, kan en person göra ben lockar och sammandragningar.

Sammandragningarna övning för beräkning av hamstring liknar utövandet utförts för quadriceps. Samma position, sittande i en stol med klackar bekvämt röra vid golvet, kommer att användas. Att känna spänningen i hamstring, tryck nedåt på hälarna utan att röra dem. Håll denna position eller nedgång, och räkna till tio och lossa och räkna till tre. Denna övning kan upprepas 10 gånger för en serie upprepningar.

Att köra ben curl, ligga med ansiktet mot golvet. Placera höger fot på hälen på vänster. Böj vänster ben mot dig, med hjälp av höger fot för att ge motstånd mot rörelsen. Håll denna position och räkna till 10 och sedan koppla det på tre punkter. Upprepa detta knä stärka motion för en serie av 10 repetitioner.

Ett annat sätt att enkelt praktiken knä styrkeövningar för hamstrings är att helt enkelt gå bakåt. Detta arbete gör det möjligt hamstrings att utveckla mer helt av jämnt fördela kroppsvikt och minska stress på knäna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.