Vad är det rekommenderade Resveratrol Dosering?

resveratrol dos som krävs för maximal hälsofördelar är oklar. Majoriteten av forskningen om fördelarna med resveratrol har utförts på djur, vilket gör det svårt att fastställa den optimala dosen för människor. Det pågår kliniska prövningar, inklusive några av National Cancer Institute, om fördelarna med resveratrol. Dessa studier är att ge deltagarna mellan 250 och 750 milligram (MGS) av resveratrol per dag.

Det finns ett växande intresse för att komplettera sin kost med resveratrol. Detta näringsämne finns i huden på röda druvor och rött vin. Det finns även i jordnötter och kakao. I anläggningar, resveratrol produceras som ett försvar mot angrepp av bakterier eller svamp. Mängden resveratrol som finns i livsmedel är mycket lägre än det belopp som finns i kosttillskott. Av detta skäl, personer som vill dra nytta av resveratrol väljer ofta tillskott.

Det är allmänt rekommenderas att den ursprungliga resveratrol doseringen i underkant, och av doseringen gradvis ökas tills resultaten är inloggad. Taget i stora mängder (över 300 MGS), finns det en ökad risk för biverkningar, inklusive orolig mage och diarré, ångest, förtunning av blodet, och anemi. Dessutom verkar det inte finnas någon anledning att tro att en högre resveratrol dos leder till förbättrad hälsa fördelar.

Med sådana allvarliga biverkningar, varför risktagande resveratrol? Viss forskning visar att den har antiinflammatoriska egenskaper, kan minska risken för cancer, och kan hjälpa dem som kommer igång behålla sänker blodsockret. Det kan också minska LDL-kolesterol, som är det dåliga kolesterolet, och hindrar blodproppar. Förespråkare av resveratrol rekommenderar ofta kombinerar det med andra antioxidanter och flavornoids öka nyttan av tillägget.

resveratrol dosering med vin är inte koncentrerad, och det är det får många att välja kosttillskott. Det finns ungefär 90 mikrogram av ämnet i varje uns av rött vin. Detta är mycket mindre än även den lägsta rekommenderade dos resveratrol. Studier har visat vissa fördelar för måttlig alkoholkonsumtion. Medel skulle innebära 10 gram eller mindre av vin per dag för en man, och fem gram eller mindre för en kvinna. Denna kvantitet skulle ge en försumbar resveritol dos.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.