Hur väljer jag det bästa Sacroiliac övningar?

sacroiliac gemensamt är en av ett par av lederna ligger mellan bäckenet och ryggraden hos människor, och är nödvändigt för att skapa stabilitet och absorberar chock placeras på ryggen medan springer och hoppar. En enskild person kan skada en sacroiliac gemensamt genom att vrida konstigt, hoppar och landar klumpigt, eller upprepande lyft tunga föremål. Inflammation och svullnad i leden och omgivande ligament kan förekomma, vilket leder till smärta och ett begränsat utbud av rörelse. Tillsammans med att få vila och tillämpa is förpackningar, läkare rekommendera vanligt att patienter bedriva ljus sacroiliac övningar för att hjälpa dem att återhämta sig från skador. En enskild bör alltid rådfråga sin läkare att bestämma den bästa sacroiliac övningar för hans eller hennes särskilda villkor, som kan omfatta ett antal stretching och hållfasthet byggtekniker.

En mild skada sacroiliac gemensamma vanligen orsakar en dov smärta och begränsar en persons förmåga att vrida och böja. Patienten är vanligen rekommenderas att vila ryggen, växla mellan värme och förpackningar is, och ta antiinflammatorisk medicin för de första dagarna efter en skada för att minska smärta och svullnad. När en individ kan tolerera rörelse, han eller hon kan delta i ljus sacroiliac övningar som spänner benet och nedre ryggmuskulaturen för att förbättra flexibiliteten och öka rörelseomfånget.

Sila och tryck i senor och sacroiliac leder är lättad när en individ har möjlighet att sträcka ut och slappna av närliggande muskler. Vanliga sacroiliac övningar betona stretchar gluteus, kalv, och quadriceps muskler. En övning kan medföra låg på ryggen och upprepade att böja knäna mot bröstet för att hjälpa sträcka gluteus och quadriceps muskler. Enskilda individer kan göra ljus utfall att tänja alla sina benmuskler och sakta återfå flexibilitet i ryggen. Skonsamma Pilates övningar och yoga också kan visa sig fördelaktigt att lossa upp spända muskler och ta bort stammen från lederna.

styrkeövningar kan göras en gång en gemensam börjar läka och flytta blir lättare. Om lederna tillåter det, kan en person böja framåt, bakåt och från sida till sida då han stod för att öka muskeltonus och styrka. En individ kan ha möjlighet att bedriva högre intensitet Pilates eller liknande träningsprogram. Slutligen kan lätta promenader eller joggning hjälp restrengthen senor och muskler i slutet av återhämtningen.

svår eller ihållande smärta i sacroiliac lederna bör rapporteras till en läkare, som kan överväga andra behandlingsalternativ . En läkare kan kontrollera för problem genom att utföra fysisk tentor och tar röntgenbilder i lederna. Allvarligast instanser av sacroiliac smärta behandlas med receptbelagda kortikosteroider och droger att främja gemensam helande. Individer som är försvagade med gemensamma frågor brukar delta i rehabilitering, där utbildade sjukgymnaster kan utforma och genomföra särskilda sacroiliac övningar för att förkorta läkningstiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.