Hur väljer jag det bästa Kolon Rengöra Diet?

hålla kolon fullt fungerande är viktigt att upprätthålla en fortsatt god hälsa. Ett av de viktigaste sätten att se till att kolon hålls i gott skick är att utveckla och följa en lämplig diet varje dag. Genom att konsumera vissa livsmedel och minimera eller undvika andra livsmedel helt och hållet, en väl kolon rengöra diet kommer att lämna dig känslan mer energisk, mentalt stark och i allmänhet mycket mer nöjda med livet.

Det första steget i att utveckla din personliga kolon rengöra kost är att förstå vilken mat är mer benägna att störa den naturliga funktionen i tjocktarmen. Bearbetade livsmedel som är låga i näringsämnen och fiber gör inget för att stödja den naturliga funktionen av kolon och kan även orsaka problem i längden. Komma ihåg enkla kolhydrater som ger ingen fiber, liksom konsumtionen av en massa godis och konstgjorda ämnen.

Tillsammans med att undvika vissa livsmedel, en idealisk kolon rengöra kost kommer att innehålla massor av livsmedel som är bra källor till vitamin A, D och E. gröna grönsaker, morötter, lever och paprika är utmärkta källor till vitamin A. Regelbunden konsumtion av tonfisk, sardiner och spenat kommer att hålla den mängd vitamin D optimalt. För att säkerställa att du har tillräckligt med E-vitamin i kosten, lägg i ägg, vetegroddar och havre på återkommande basis.

Se till att du har tillräckligt med B-vitaminer är också viktigt att alla kolon rengöra diet . Bönor, ärter, fullkorn och gröna grönsaker är utmärkta källor för vitaminer i B-familjen och ofta lägger till fiber du behöver för att säkerställa kolon inte växer trögt. Lever och annat kött är också utmärkta källor till B-vitaminer och även lägga till de nödvändiga lösvikt till din kost.

När det gäller att använda ett kolon rengöra, människor som observerar en balanserad kolon rengöra kost har sällan ta till någon typ av kolon rengöra process. Men om du känner att din kost skulle kunna använda ett lyft, gå till en ört kolon rengöra som använder psyllium och fänkålsfrön. Materialet kommer bulk upp när den passerar genom ditt system, effektivt att trycka på några rester som har fastnat i kolon framåt och möjliggör eliminering från kroppen. Dock noga med att inte använda någon typ av naturlig kolon rengöra för ofta. Som med laxermedel, förlitar sig alltför mycket arbete på dessa rengöringsmedel kan leda till beroende och att främja god kolon hälsa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.