Hur väljer jag det bästa Cream Jasmine Body?

Välja det bästa krämen jasmin kroppen är beroende av en persons behov och livsstil, och om grädden kommer att användas i ansiktet eller kroppen. Jasmin, extraktet av anläggningen Jasminum grandiflorum , har använts för dess läkande och kosmetiska egenskaper i århundraden. På grund av dess distinkta kemiska egenskaper, jasmin kropp krämer för att återfukta torr, känslig och sprucken hud. Det har också rapporterats att jasmin kroppskräm kan öka elasticiteten i huden, men detta påstående är oprövad. Jasmine olja utvinns ur blommor av anläggningen, vilka antivirala, antibakteriella och sammandragande egenskaper, samt ha ett rapporterat lugnande effekt på nervsystemet i den mänskliga kroppen.

formuleringar av jasmin kroppskräm skiljer sig utifrån deras avsedda ändamål. Krämer som används på kroppen är i allmänhet tyngre och kan täppa till känsliga porerna i ansiktet. Body krämer är ofta framtagna för att användas under en viss tid på dagen, såsom en nattkräm eller en dagkräm. Natt krämer är idealiska för människor som inte har tid på sin tid att genomgå en omfattande skönhet rutin, eftersom dessa krämer arbete medan du sover.

Doften av jasmin är också ett folk rättsmedel används för att lugna nerverna, vilket gör den till en utmärkt natt kroppskräm, lugnande sinnet och kroppen innan sänggående. På grund av dess sammandragande och antibakteriella egenskaper, många tillverkare använder jasmin kropp akne grädde. Medan andra organ krämer kan också ge dessa egenskaper är blommig doft av jasmin som föredras av många konsumenter som en rik men feminin doft.

Ett ounce (28,349 gram) av väldoftande olja kräver drygt 1. 000 pounds (453. 592 kg) av jasminblommor i produktionsprocessen. På grund av detta, jasmin kroppskräm ofta endast i mer avancerade kosmetiska linjer. En high-end varumärke, till exempel inte gör anspråk på att använda jasmin olja för något annat än sin lyxiga doft, men så innehåller den bland ingredienserna i en kropp uppstramande kräm. På samma sätt är ett annat high-end varumärke en fuktgivande kroppslotion som använder jasmin som en lugnande doft, blandat med den som reste sig och mossa.

Jasmine kroppskräm kan användas av de flesta människor, men om den är avsedd för allvarliga korrigerande åtgärder, en resa till en läkare eller hudläkare kan vara användbar. Dessutom kan vissa människor har en allergi mot jasmin eller andra ingredienser i kroppen krämer. Om tecken på en allergisk reaktion inträffar, är det tillrådligt att avbryta användningen och söka läkarvård. Jasmine kropp krämer bör betraktas med ett visst mått av försiktighet av dem som är gravid eftersom jasmin är känd för att orsaka livmodersammandragningarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.