Hur väljer jag det bästa Cleanser hudvård?

Hudvård cleanser är en mild rengöringsprodukt formulerade för ansiktet och är inte lika hård som kroppen tvålar. Tvätta ansiktet två gånger om dagen kan hjälpa till att förebygga de bakterier som orsakar akne. Rengöringsmedel finns i en mängd olika formler och en del fungerar bättre på vissa hudtyper än andra. För att produkten ska vara det mest effektiva, välj en cleanser hudvård som är avsedd för din hud.

Det första steget är att välja den bästa rengörings hudvård är att bestämma din hudtyp. Överväg någon ständig hudproblem du upplever, som rodnad eller överdriven olja. Undersök huden när den nyligen rengörs och se om det har samma konsistens överallt eller om strukturen skiljer sig i vissa områden.

Om din hud känns spänd efter en dusch eller rengöring och visas i rött och flagnande, klassificeras som torr. Leta efter rengöringsmedel som är märkta som extra fuktgivande formler. Använd rika grädde rengöringsmedel eftersom de innehåller ingredienser som skapar en fuktgivande barriär på ytan av huden och förhindra flingor bildas.

Fet hud normalt ser blank även efter tvätt eller kommer att känna fet vid beröring. Om du har fet hud, välj gel eller flytande rengöringsmedel som är särskilt märkta för fet hud. Dessa rengöringsmedel till hjälp när man saktar ner oljeproduktionen utan helt torka ut huden. Undvik all grädde rengöringsmedel eftersom deras fuktgivande egenskaper kan göra huden ännu mer fet.

Kombination hud är när huden är torr på vissa områden, och samtidigt vara fet i andra. Om du har blandhy, näsan, får hakan och pannan blank medan sidorna av ansiktet är torra. Undvik irriterande din torra fläckar samtidigt rengöring av oljiga områden genom att välja en grundläggande flytande rengöringsmedel som inte är utformad för en viss hudtyp. Cream rengöringsmedel kan vara för rik för oljiga delarna av din hud, medan geler kan göra flagnande områden värre.

Om din hud sällan får finnar och är inte fet eller torr, det anses normalt. Normal hud kräver fortfarande regelbunden rengöring för att bibehålla sitt utseende. Använd en bar eller lotion-baserade rengöringsmedel som har en mjölkig konsistens Rengör alla makeup eller bakterier bort hud utan att förändra dess fukt nivåer. Undvika produkter som är specialiserade för vissa hudproblem, eftersom onödiga ingredienser kan irritera huden.

hud som ofta utvecklar finnar eller pormaskar måste normalt en rengöring som är formulerad för att behandla akne. Grundläggande rengöring utformad för hudtyp är vanligen inte tillräckligt för att behandla de bakterier som orsakar skador. Välj ett rengöringsmedel som innehåller salicylsyra eller bensoylperoxid, som används för att bli av med akne. Vätska eller gel rengöringsmedel tenderar att vara de bästa valen för fläck-benägen hud därför att de klara upp bakterier och olja utan att irritera huden. Om huden är torr och fläck drabbad och använda en akne behandling krämrengöring.

Vissa hudtyper kan inte hantera doftämnen eller kemikalier som är i de flesta rengöringsmedel. Om du använder rengöringsmedel och huden blir röd eller kliande, välj rengöringsmedel märkta noncomedogenic, som är utformade för att inte irritera huden. Välj ett hudvård rengöring som är parfymfria, inte unscented. Unscented faktiskt kan innehålla doftämnen som täcker upp den naturliga lukt av kemikalier och kan fortfarande irritera känslig hud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.