Hur väljer jag det bästa Butter Coconut Body?

Det finns ett antal saker att tänka på när man väljer kokos body butter, en kroppsvård produkt som är avsedd att användas som en intensiv återfuktare för huden. Denna produkt får eller inte får kokos doftande, beroende på ingredienser och den kan ge olika grad av fukt och skydda huden, återigen beroende på vad den innehåller. Som en allmän regel, utan är tänkt att tillämpas efter bad, när porerna är öppna och huden kommer att absorbera en fuktgivande produkt lättare.

Det första man måste utvärdera när beslut fattas om en kokosnöt body butter att köpa är ingrediensförteckningen. Produkten ska innehålla kokos produkter som kokosolja som första ingredienser, men det oftast innehåller en blandning av oljor. Kakaosmör är en populär blandning material, liksom sheasmör, kukui olja och mango smör. Andra oljor och generiska oljor får inte fruktbara.

Vissa kokosnöt body butter är utformade som krämer, vilket gör dem lättare att sprida sig. En kräm kommer att förbli mjuka och bredbara vid alla temperaturer och är tillverkad av piskande oljor. True body butter kan bli stel och hård vid låga temperaturer, och de kan bli liggande till separation i kylan. Både krämer och smör kan vara bra moisturizers, men krämer kan vara enklare att hantera och mindre fet.

Ytterligare ingredienser är något annat att tänka på med kokos body butter. Stabilisatorerna är vanligen tillsätts för att förhindra oljor från att härskna, och dessa kan innehålla naturliga stabilisatorer som Grapeseed extrakt, tillsammans med konstgjorda stabilisatorer. Om en kokosnöt body butter innehåller många ingredienser som är svåra att uttala, kan det vara ett tecken på att den inte har så många naturliga oljor och får inte vara så fördelaktigt.

Doft kan vara ett problem också. Den naturliga oljor som används för att göra kokos body butter har oftast ganska milda dofter. Om den har en stark kokos lukt, kan detta vara konstgjord eller resultatet av att lägga renat kokos extrakt. Andra dofter kan läggas till också, t. ex. mango eller ananas. För människor som är känsliga för dofter, är det en bra idé att kontrollera provet, om det finns, och om en inte är det, att läsa listan noga för ingredienser som lista "utdrag" eller "doft" i sina namn.

Kostnaden är en faktor för många köpare. Hög kvalitet kokos body butter tenderar att bli dyrt, eftersom det innehåller dyr ingredienser. Ett sätt att hantera kostnaden frågan är att köpa i bulk och överför body butter som krävs för att en mindre behållare. Köpa små behållare vanligtvis leder till betalande mer på lång sikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.