Hur väljer jag det bästa Audiologi tjänster?

Audiologi tjänster förutsätter diagnos och behandling av sjukdomar eller skador på innerörat. Detta kan omfatta användning av avancerade diagnostisk utrustning, samt läkemedel, kirurgi, och andra förfaranden om det behövs. Att välja den bästa audiologi tjänster i ditt område, börja med att be vänner och familjemedlemmar för hänvisningar.

De som du har nära till är ofta de bästa ställena att börja när vi letar efter en ny vårdgivare. Eftersom du kanske inte vet vem som har använt en audionom, fråga runt. Ring och boka en samråd med vem du är hänvisade till, och ta reda på om praxis och vårdnivå du kan förvänta dig om du blir en patient där. Var noga med att ta reda på om det samråd som kommer att medföra en avgift, och om avgiften kommer att täckas av försäkringar.

Om du har någon lycka att hitta audiologi tjänster genom familj och vänner, be din husläkare för en rekommendation. Han kan ha en lista över händig av lokala utövare i området, men du måste fråga direkt att ta reda på om han vet någon av dem personligen. Om han ger dig ett specifikt namn i listan, börja där. Annars samtal varje praxis och boka en konsultation.

Till er samråd med någon läkare eller vårdgivare, är det viktigt att du ställa de rätta frågorna. Läs om försäkring acceptans, hur många läkare är i praktiken den typ av vård man kan förvänta sig från dem, och vad deras specialiteter. Om du har ett problem de inte specialiserade på, kan de hänvisa dig till någon som kan hjälpa dig? Hur involverade är de i sluten vård från en personlig synvinkel? Be att få tala med gällande patienter som är villiga att ge dig en bättre bild av hur praxis är verkligen gillar.

Var noga med att låta läkare att du talar med vet om alla allvarliga tillstånd som du kanske har, antingen i samband med hörselskador eller inte. Detta kommer att vara viktig information för honom att veta i sin behandling av din nuvarande eller framtida förutsättningar. Även diskutera alla mediciner du tar vid den tidpunkten.

När du tror att du har hittat audiologi tjänster för dig, schemalägga ett första möte. Kom ihåg, inget är skrivet i sten. Om du någon gång du är missnöjd eller missnöjd med de tjänster du får, kan du alltid byta till en ny leverantör. Med detta sagt, se till att diskutera eventuella problem som du kan ha med utövaren i fråga. Ofta kan det lösas utan ett problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.