Hur väljer jag de bästa naturliga nässpray?

Människor som lider av täppta bihålor upptäcker ofta att nässprayer avlasta sinus symtom. Inte bara blockerade bihålor gör det svårt för de drabbade att andas, men ett antal andra komplikationer, bland annat huvudvärk, en stel nacke, och brist på sömn, kan lätt uppstå. Välja en naturlig nässpray är ett effektivt sätt att lindra sinus tryck.

För att betraktas som en naturlig nässpray får sprayer inte innehålla några medicinska ingredienser. Sprayer med saltlösning-baserade lösningar är otroligt populära. Salt blandat med vatten, så kallade saltlösning, visar sig vara ett effektivt sätt att minska sinus symtom. Även om forskarna inte länkar naturlig nässpray med några biverkningar, är detta inte fallet med läkemedel sprejer.

Det har varit ett antal farhågor från forskarvärlden som gäller läkemedel nässprayer. Dessa sprayer innehåller ofta kemiska ingredienser såsom fenylefrin, xylometazolin och oximetazolin. Spekulationer omger användningen av dessa kemikalier, eftersom de kan utgöra ett hot mot hälsan. Dessutom har många sinus lider rapport ofta missbruk av kemiska-baserade nässprayer.

Även om det inte finns tillräckliga belägg för antagandet att kemiska nässpray kan vara farliga för sin hälsa, rekommenderar läkarna inte att gravida kvinnor använder läkemedel nässpray. Istället är naturlig nässpray rekommenderas ofta, eftersom det visar sig vara lika effektivt som läkemedel spray.

Capsicum naturlig nässpray snabbt ökar i popularitet på grund av dess effektivitet. Capsicum är en ingrediens som härrör från cayennepeppar anläggningen. Denna naturliga nässpray är ofta som pepparspray , för även om det inte förväxlas med den kemiska spray som går under samma namn. Nasal pepparspray är ett naturligt sätt att minska sinus symtom.

Konsumenterna måste kontrollera naturlig nässpray etiketter innan de köper en produkt. Ofta kommer läkemedelsföretag kombinera naturliga ingredienser, såsom paprika och saltlösning med kemiska ingredienser. När naturliga och icke naturliga ingredienser som är kombinerade, är resultatet en kemisk nässpray.

Effektiv fysisk nässprayer kan köpas i lokala hälso-butiker, online eller i vissa apotek. Om du är gravid, eller om du lider av något medicinskt besvär är det bäst att tala med din läkare innan du använder någon form av nässpray-naturligt eller ej. Förutom nässprayer, olika homeopatiska sinus påföljder kan vara till hjälp. Dessa åtgärder inkluderar dricka mycket vätska, att man värmer det drabbade området, och sitta inne i en ång-fyllt rummet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.