Hur väljer jag de bästa naturliga Facial Scrub?

Shopping för en fysisk ansiktsscrub kan vara förvirrande eftersom det finns många olika produkter på marknaden. Populära naturliga ingredienser som används i dessa rengöringsmedel innehåller socker, havregryn, bakpulver och salt. Vanligtvis exfolierar en naturlig ansiktsscrub döda hudceller och hjälper ge huden ett fräschare utseende. Det kan också stöd absorptionen av hudkräm och lotion skönhet. En konsument bör vara medveten om hennes hudtyp och vad hon vill att hennes skrubb för att utföra innan de köper en.

Scrubs är oftast formulerade för att passa olika hudtyper, till exempel fet, känslig, akne benägen, torr eller kombination. Det är produkter som bara exfoliera och några som erbjuder aromaterapi, fuktgivande, anti-åldrande och anti-akne fördelar. Etiketterna på de flesta ansiktsigenkänning rengöringsmedel lista vanligen aktiva substanser som används, samt vad dessa ingredienser kan göra för konsumentens hud. När shopping för naturlig ansikts skrubb, kan det vara viktigt att kontrollera ingredienserna för att vara säker den bästa produkten är markerad.

Aprikos scrubs är i allmänhet den vanligaste typen av ansiktsscrub eftersom dessa har sålts för en lång gången. På senare år har dessa blivit mindre populära eftersom de kan innehålla stora partiklar som inte bara kan irritera känslig hud, men också orsaka mikroskopiska hud skrubbsår. Sådana scrubs fungerar bra för vissa människor dock, och finns i alla naturliga formuleringar. En konsument som har hud som är extremt fet och inte känslig, kan den här skrubben vara ett bra val. Personer med någon känslighet i huden bör undvika produkter som innehåller hårda ingredienser, såsom aprikos skurar.

Socker scrubs är vanligtvis skonsam och effektiv. Dessa innehåller ofta olika frukter oljor eller naturläkemedel eteriska oljor. Ground havremjöl scrubs tenderar att vara mycket bra för människor som har mycket känslig hud.

Salt kan också producera en mild naturlig ansiktsscrub, men saltkristaller kan variera mycket i råhet. Om möjligt bör konsumenterna kontrollera vilken typ av salt granulat används. En del med stora, grova kristaller mdash, i motsats till böter eller små kristaller mdash, kan vara mycket irriterande med någon som har känslig hud.

Man kan enkelt göra en naturlig ansiktsscrub hemma med hjälp av ingredienser som socker, salt, bakpulver och havre. En hemgjord saltpeeling är oftast bara en kombination av salt, olivolja, citronsaft och honung. Socker scrubs görs på ett liknande sätt. Dessa kan användas på kroppen och ansiktet. Det finns många olika recept som finns på hemsidor med detta ämne.

Om någon är utsatt för acne, kanske hon vill söka naturlig ansikts skrubb som innehåller tea tree eller oljor lavendel. Båda har antiseptiska och antibiotiska egenskaper och kan hjälpa tydliga hud utslag. Bakpulver blandat med en liten mängd vatten till en pasta kan också vara effektiva vid exfolierande döda hudceller och bidra till att undanröja akne.

Att välja de bästa naturliga ansiktsscrub i slutändan beror på vad kunden vill ha produkten för att utföra. Några av de bästa grundläggande Scrubs kan göras genom att kombinera en peelingen, som finmalen salt eller socker, med ett smörjmedel och hud mjukmedel, såsom olivolja. Andra ingredienser kan läggas att ytterligare förbättra rengöringen som användaren vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.