Hur kan jag minska symtomen på glaukom?

Det finns ingen känd bot för glaukom och ingen permanent behandling än kirurgi, finns det några saker som kan göras för att lindra symptom i samband med de olika etapperna och formerna av ögonsjukdom. Här är lite information om glaukom kan några av de vanligaste glaukom symptom, och vad som göras för att minska symtomen på glaukom.

Glaukom är ett tillstånd som bildas när det är för mycket tryck på synnerven. Ofta beror detta på antingen en överskottsproduktion av kammarvatten, eller avsaknaden av en ordentlig dränering av humor vätska. I båda fallen blir resultatet för mycket tryck som kan leda till permanenta skador. På grund av denna situation är det en bra idé att ha en ögonundersökning regelbundet. En professionell kommer att kunna identifiera förhållanden som är gynnsamma för utveckling av glaukom, och kanske minska symtomen på glaukom innan sjukdomen kan ta ett fast grepp.

Den sak att komma ihåg är att det inte finns något sätt att upptäcka för en lekman att upptäcka förekomst av glaukom tills symtomen börjar framträda. Beroende på hur långt eller typ av glaukom som utvecklats får symtom är en förlust i en syn, halos runt upplysta ytor, smärta i ögonen, ihållande illamående och eventuellt kräkningar. När väl diagnosen glaukom, kommer din läkare att rekommendera ett sätt att behandla sjukdomen, samt ge några förslag på vad som kan göras för att minska symtomen på glaukom.

ögondroppar är den vanligaste sättet att bidra till att minska symtomen på glaukom. Dessa receptbelagda ögondroppar är formulerade att hjälpa till med visionen klarhet och bidra till att minska trycket på den okulära nerverna. Detta är vanligtvis det första försvar i ett försök att minska symtomen på glaukom, liksom korrigera obalansen i kammarvatten i ögat. Minska trycket i ögat kan också hjälpa till med känslor av illamående och säkerställa uppmana att Regurgitate också.

För att mer direkt ta itu med magbesvär som är ett resultat av glaukom, över disk antacida och sanktioner mage kan vara tillräckligt. Om symtomen är allvarligare, kan en läkare förbjuda något starkare. Det är dock viktigt att komma ihåg att illamående och kräkningar är kopplade till trycket på ögat. När trycket minskat, det magbesvär sannolikt kommer att avta. Således ögondroppar inte bara behandla symptomen med direkt anknytning till ögat, utan också minska symtomen på glaukom som kan finnas på andra ställen i kroppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.