Hur kan jag minska stressen runt helgdagar?

flesta alla erkänner att känna en viss mängd semester stress. Det kan vara käbbel släktingar, shopping i trånga områden, eller helt enkelt förväntan som tar på semester stress. Många tips och guider finns för att minska semester stress, men några misslyckas med att ta upp praktiska sätt man kan minska spänningen under semestern.

Tips innebära att de även tacksam för ens välsignelser, med inriktning på den andliga aspekten av semester, och begränsning förväntningar med den "perfekta semestern. " Och om du lägger ditt fokus på andra genom volontärarbete, kan du finna det svårt att bo på egen stress. Det kan också vara till hjälp att planera en personlig tid för avkoppling, fokusera på att kontrollera ditt beteende när det gäller att försöka familjemedlemmar och undvika overindulging i mat och dryck. Ett annat förslag är att göra låga kostnader hantverk som julklappar som ett sätt att minska semester stress.

Samtidigt som dessa kan alla bra tips att följa, kan de inte alla fungerar lika. Till exempel att inte konstnären eller problem bagaren kan känna sig mer stressade av att behöva producera hantverk eller kakor. Styra du svar på svåra familjemedlemmar är genomförbart, men inte alltid skydda dig från att drabbas av missbruk familjemedlemmar.

Minskning av semester stress skulle kunna vara mer praktisk inriktning. Till exempel är shopping inte alltid det förtjusande nöjet folket hoppas på. I själva verket, med thronging folksamlingar, kan shopping vara en huvudvärk och ganska o-glad. Om möjligt, begränsa shopping till lågtrafiktid. Plan att handla i god tid före semestern, och shoppa under längre timmar.

Alternativt kan i stort sett allt som kan köpas i butik nu köpas på Internet. Online shopping kan avsevärt minska semester shopping. Inte bara det, men med en behändig miniräknare kan du hjälpa dig själv att stanna på budgeten genom att utföra nästan direkt prisjämförelser.

Spendera tid med släktingar under semestern är en dom samtal, särskilt om anhöriga är alltför krävande, eller om en lång historia av övergrepp väcker smärtsamma minnen. Det kan vara bättre att helt enkelt göra planer på att spendera semester på annat håll. Många människor umgås med vänner eller med endast vissa medlemmar av deras familjer under helger som ett sätt att minska djupdykning i stressande minnen.

Detta kan vara svårt att tillbringa tid med familjen är ofta i fokus för semester sammankomster. Men är nära vänner ofta som familjen en får välja. Familjär känsla av kärlek kan existera i nära vänskapsförhållanden och kan ge mycket mindre semester stress än familjesammankomster.

De flesta människor struntar i sina planer för "min tid" såvida de inte faktiskt planerat. Det kan hjälpa att planera något speciellt som en massage eller en speciell resa, och kanske betala för det i förväg. Du är alltid mer benägna att följa upp med tider som reserverats för avkoppling om det är planerat i förväg.

Några semester stress uppstår när normalt väluppfostrade barn börja handla upp kring helgdagar. Detta är naturligt, särskilt om du minns spänningen du kände som barn under särskild helgdagar och händelser. Lite avkoppling i disciplin är till stor hjälp, men försök att fortsätta att följa rutiner.

Det är en bra idé att använda en del av varje dag för att ta barnen på en promenad eller en utomhus spela när vädret tillåter. Halva slaget är de-energigivande barnen, och promenader kan hjälpa till att bekämpa denna strid, liksom arm dig mot stress. Också att undersöka några meditativa tekniker som kan hjälpa dig att snabbt återställa balansen. Andningsövningar, yoga, eller bön kan göras ensam eller lärs ut till barnen, och kan avsevärt bidra till en minskning semester stress spända situationer uppstår.

Stora semestern stress kan vara en indikation på djupare emotionell stress . Okontrollerbara känslor av depression eller ångest kan tyda på att hjälp från en god terapeut eller psykolog behövs. En semester gåva till en själv kan söka hjälp och lära övergripande hur man hanterar överdrivna känslomässiga reaktion eller med psykiska tillstånd som orsakas av kemisk obalans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.