Hur kan jag förbereda mig för ett besök till kiropraktor?

Eftersom kiropraktik medicin innebär "hands-on behandling och manipulation, är det viktigt att du gör dig så avslappnad som möjligt innan du besöker kiropraktor. Försiktigt sträcka ut musklerna tills de känner sig mer böjlig. Ta en lång dusch eller ett bra blöt i badkaret. Ta några djupa andetag övningar, eller något annat som gör att din kropp och själ känner sig mer avslappnad.

Försök också att komma lite för tidigt för mötet med kiropraktorn så att du kan skaka av sig någon stress du kan ha förvärvats under enheten. Du kanske vill be någon annan att köra dig. Andas djupt och rensa huvudet på alla bekymmer eller problem. Chansen att sitta tyst en liten stund innan ditt besök kan göra stor skillnad i hur bra din behandling går.

När kiropraktorn försöker utföra manipulationer eller justeringar, stelhet och spänningar kommer att hindra processen. Den kiropraktor kanske inte kan utföra så mycket vård som han eller hon känner är nödvändigt eller behandlingar kan visa sig vara smärtsamt. Du kommer också att ont mycket längre efter behandling om du inte är ordentligt avslappnad.

En annan sak som du kan göra för att förbereda ett besök till kiropraktorn är att göra en lista med frågor du vill ställa. Skriva ner dina frågor hjälper dig att komma ihåg dem. Annars kan du få distraherad under behandlingen och glömma. Till exempel kan du fråga hur många besök den kiropraktorn anser är nödvändiga, hur ofta de skulle inträffa, och om det finns några övningar du kan göra mellan besök som kan hjälpa dig att läka snabbare.

Kolla också med din hälsa försäkringsbolag för att säkerställa att besöka kiropraktorn täcks på din plan. Vissa leverantörer ser just nu en kiropraktor som en alternativ form av medicin och du inte inkludera det i sin täckning. Om kiropraktik ingår, se till att de specifika kiropraktorn du vill se är i nätet. Dessutom, se till att ett besök till kiropraktorn inte kräver en remiss från er primära läkare för att vara berättigade till betalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.