Vilka olika typer av sjukhus Supplies?

För att säkerställa att patienter får rätt vård, läkare och sjuksköterskor måste använda en mängd olika sjukhus leveranser till undersöka, diagnostisera och behandla sjukdomar och skador. Dessa leveranser är varierade är användning och design, men alla har det gemensamt att de hjälper patienter att bli bra. Av denna anledning, biträdena och andra skötare måste vara säkra på att alla leveranser är tillräckligt i lager i alla lägen.

En av de mest kända typer av sjukhus leveranser bandage och andra skador behandlingar. Kompress, bandage, och spjälor är alla stå till förfogande för att behandla skärsår, stukningar och raster. Dessa är normalt lagras i högsta kvantiteter på akuten, och används för att absorbera blod och förhindra ytterligare blödning, hålla musklerna fortfarande se några ytterligare skador görs för att en vrickning och att ange brutna ben att tillåta dem att läka.

Andra vanliga sjukhus leveranser lakan och klänningar, som används av patienter för att se till sanitära förhållanden. Även om många människor klagar på papper klänningar sjukhus kräver i regel patienter att bära, används de till ett mycket viktigt syfte. Papper klänningar är disponibel, vilket innebär att endast en patient kommer att använda den innan den kastas ut. Även trasa klänningar tjäna ett syfte, eftersom de möjliggör enkel åtkomst när läkaren måste utföra procedurer eller examen på nedre extremiteterna eller bålen område. Lakan används för att vara säker på att ingen patient sitter direkt på ett bord eller ER säng, vilket förhindrar spridning av bakterier.

En annan typ av sjukhus leveranser förhindra ytterligare spridning av infektioner eller sjukdom. Handskar bärs av alla sjukhus personal i kontakterna med varje patient för att se till att bakterier lurar på händer inte gör det till patienten. De flesta är gjorda av latex, men för vissa som är allergiska, andra material finns tillgängliga. Kirurgiska masker också hålls i utbudet inte bara kirurger utan för alla läkare som behandlar en potentiellt smittsam sjukdom.

Ytterligare sjukhus leveranser omfattar läkemedel som används regelbundet i sjukhusapotek samt kompressorer tungan, muggar papper, plast koppar för insamling av prov av urin, flaskor blod och nålar. Varje nål och flaskan måste ersättas med en ny efter varje patient har deltagit i syfte att förhindra spridning av hepatit, HIV och andra sjukdomar.

lagring av ordentlig sjukhus leveranser är inte bara bekvämt för läkare när de vårdar sjuka patienter, men detta är viktigt, men det garanterar säkerheten för varje person som passerar. Att ersätta leveranser med nya varje gång och som har tillräckligt många vanliga varor på sidan garanterar att varje patient vårdas snabbt, säkert och med så lite krångel som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.