Vilka olika typer av barn vitaminer?

Barnens vitaminer hjälpa barn med ett dagligt tillskott av vitaminer och mineraler rekommenderas för barn. Barnens vitaminer kan passa bra för yngre barn som ännu inte har utvecklat goda matvanor och förbli kräsen om frukt, grönsaker och andra livsmedel de äter. Det finns flera typer av barnens vitaminer, men barn ska inte ges vitaminer för vuxna eftersom de rekommenderade riktlinjerna för vuxna är annorlunda än barn.

För mycket små barn, barns vitaminer finns i flytande form. Många barnläkare rekommenderar att komplettera ett barns diet med flytande vitaminer. Som barn åldrar i toddlerhood och utveckla tänder och tuggar kompetens, de kan ges tuggtabletter barnens vitaminer.

Tuggtabletter barns vitaminer kan vara mjuk tugga eller hård tugga. Den mjuka tugga vitaminer likna "klibbiga" godis, såsom björnar, och är smaksatt vara något söt smak. Soft tugga barns vitaminer inte innehåller lika mycket vitaminer och mineraler per enhet som det hårda tugga vitaminer och därför kan äldre barn måste tugga två per dag för att ta emot det rekommenderade bidraget. I detta skede, för att inte ditt barn vägrar tugga andra vitaminer är det lämpligt att byta till hårda tugga barns vitaminer, eftersom de är billigare och kräver bara en vitamin per dag.

Hård tugga barns vitaminer är svårt , men är lätta att brytas när tuggas. Populära barn vitaminer som Familjen Flinta, SvampBob, Spiderman och andra liknande tecken, är hårda tuggtabletter vitaminer. Både hårda tugga och mjuk tugga barns vitaminer är oftast multi-vitaminer, vilket innebär att de innehåller en viss mängd av flera vitaminer och mineraler, som rekommenderade och tillåtna.

Andra typer av barns vitaminer är mindre vanliga, men inkluderar snabb upplösning eller snabb lös sorter. Dessa kommer vanligtvis i form av tunna strimlor, placeras på eller under tungan för att lösa upp. Inte bara är dessa vitaminer mindre vanliga, är de ofta består av endast ett visst vitamin, snarare än att en multi-vitamin. Kombinera flera vitaminer och mineraler i en tuggtabletter stycke kräver användning av fyllmedel och bindemedel, vilket gör tuggtabletter kapslar vanligare.

Om du väljer att komplettera ditt barns kost med vitaminer, det finns många sorter att välja på som gör den dagliga uppgiften lättare, men tala med ditt barns barnläkare eller läkare om lämpliga sorter för sin ålder och fysisk utveckling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.