Vilka olika typer av Body Butter Lotion?

body butter lotion innehåller ett rikt, återfuktande naturligt smör för att skydda huden. Dessa Butters utgör bas för olika typer av body butter lotion. De Butters kommer ursprungligen ur frön och nötter runt om i världen. Genom kall-press metoder eller malning av frön eller kärnor mutter, den extraherade blandningen släpper gynnsamma fettsyror och oljor. Dessa blandas med andra ingredienser för att bilda hemgjord eller kommersiella moisturizers.

Alla har naturligt smör lämpar sig till att vara vispad till mjuk och krämig konsistens, vilket gör dem perfekta för body butter lotion. Hydration uppstår när blandningen inrättas en barriär på hudens yta. Denna barriär skyddar huden mot hårda, torkning element, såsom uppvärmning, luftkonditionering, sol och vind.

Populära lotion body butter oftast använda Shea, mango, kokos och mandel smör som en huvudkomponent. Sheasmör är ett fett gallrats från den afrikanska savannen är karite nötträden. Sheasmör lotioner används inte bara för uttorkning men kan läka sår och brännskador eller minska ärr och bristningar. Sheasmör har en hög grad av fettsyror. Oraffinerad, är rent Shea smör som finns på vitamin-och hälsobutiker. För att förbättra konsistens och lukt, dock många Sheasmör lotion förädlas. I själva verket innehåller några body butter lotion endast små mängder av Sheasmör.

Till skillnad från Shea har mangosmör en angenäm söt doft. Den tropiska vintergröna mangoträd producerar frukt och mangosmör kommer från utvinning av frukten kärna. Med en mjuk konsistens och hög nivå på oxidanter är mangosmör ofta läggs till solbränna helande eller kliar lättnad lotion. Body Butter krämer med mango smör ibland rekommenderas av dermatologer behandling av patienter för fläckar eller rynkor.

En annan populär typ av organ smör lotion är gjord av kakaosmör, inte att förväxla med kokos smör. Kakaosmör kommer från kakao utsäde, och är fettet som gör choklad slät. I århundraden har kakaosmör använts som en hud fuktkräm. Den läggs till många lotion body butter idag eftersom dess kakaomassa polyfenol hämmar irriterande hud och det är lätt upp av huden.

Coconut body butter lotion innehåller kokosolja, den flytande formen av kokos smör. Det är ätliga, kommer från köttet i en kokosnöt, och fungerar som en naturlig moisturizer gång produceras i en olja. Coconut smör kan användas i ren form som en lotion. Dess höga mättat fett kan bidra med sin långa hållbarhet.

Body Butter krämer är ofta att föredra behandling för hudproblem som eksem. Många mediciner används för att behandla dessa typer av villkor innehåller steroider. För allergiker och konsumenter som inte önskar kontakt med steroider, naturliga Butters vettigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.