Vilka är fördelarna med vinäger äppelcider piller?

äppelcidervinäger har länge varit tippad som ett folk botemedel mot allt från bota vårtor till bedövande maneter svider. Den ättika, som är gjord av dubbla jäsning äppelcider att bilda ett högt sura sura ämnen, som ibland beskrivs som ett universalmedel tonic, bra för vad det åt någon. Äppelcidervinäger piller är lätt att hitta på många livsmedelsbutiker, särskilt de som har näringstillskott. Även medicinsk forskning har brutit många av de förmodade fördelarna med ättika äppelcider piller, vissa studier tyder på att personer med vissa villkor kunde se förbättringar om piller används som ett komplement.

Little medicinsk forskning har utförts på äppelcidervinäger i flytande form eller former piller, men de flesta visar att dess rykte som ett folk rättsmedel är osäker. Den ättiksyra som finns i äppelcidervinäger är något sammandragande, vilket förmodligen leder till förslag om dess användning som ett botemedel mot akne, vårtor, inflammation och som ett kontraproduktivt ombud att maneter svider. Men även om forskning har visat att äppelcidervinäger kan ha fördelar, men den exakta anledningen till dess positiva effekter är oftast oklar.

Vissa hem åtgärda webbplatser föreslår med utspädd ättika äpple cider som en toner för att hålla kontroll akne eller hud olja, särskilt för dem som är känsliga för kemiska ämnen som finns i kommersiella produkter. Oberoende av dess fördelar, mest hud behandlats med ättika äppelcider tyder lokal applicering i stället för intag av extra piller. Recept för hud toner inklusive ättika kan hitta på nätet, och kan ofta göras med pentry ingredienser.

Forskning har visat att människor som lider av diabetes och fetma kan se några positiva effekter från att äpple piller äppelcidervinäger. Även om forskningen är knappast uttömmande och ofta oklart, vissa experter tror att ättika kan leda till en liten minskning av blodsockernivån, vilket kan förbättra hälsan hos diabetiker. Men experter varnar för att en läkare bör konsulteras innan du börjar en regim av ättika äppelcider piller, eftersom vinäger kan inverka negativt på insulinnivåer hos diabetiker.

Vissa studier visar även ett samband mellan viktminskning och låga doser av äppelcidervinäger. Även om det är oklart varför, får människor att känna full snabbare om ättika konsumeras tillsammans med en måltid, och därigenom minska aptit och hjälper till med viktminskning. Även äppelcidervinäger piller marknadsförs ofta för sin viktminskning öka förmågor, vissa experter tyder på att samma effekt kan uppnås genom bland annat vinäger i måltiden, till exempel i salladsdressing.

Många experter rekommenderar att rådfråga en läkare innan du tar äpple piller äppelcidervinäger eller någon typ av näringstillskott. Eftersom få tillskott regleras av myndigheter, den fulla effekten eller risker för negativa effekter kan vara okänt. Trots övertygande medicinsk forskning, många människor svär positiva inverkan på hälsan ättika äppelcider piller, vilket leder till en uppmaning till mer intensiv och omfattande forskning att göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.