Vilka är de olika typerna av Cleanser produkter?

olika typer av produkter hudrengöringsmedel är medicinskt ansiktsigenkänning rengöringsmedel, antibakteriell ansiktsrengöring, fet hudrengöringsmedel, torr hud cleanser och känslig hudrengöringsmedel. Beroende på vilken typ av hud rengörs, vissa rengöringsmedel produkter att fungera bättre. Oavsett använt rengöra formel bör ansiktet tvättas med vatten först att avlägsna smuts.

Medicinska ansiktstvätt produkter innehåller kemikalier som behandlar hudåkommor såsom akne eller rosacea. Två av de vanligaste akne rengöringsmedel är töm A och Proactiv. Töm A är en creme rengöra som använder A-vitamin kan orsaka hudcellerna att kasta i en snabbare takt, vilket förhindrar akne från att bildas. Proactiv är ett rengöringsmedel som innebär en tre-stegs behandling. Den första är en flytande ansiktstvätt som följs av en icke-alkohol cleanser toner och slutligen en creme rengöringsmedel som innehåller ett läkemedel för att hindra akne från att återkomma.

En annan typ av rengörings produkter är antibakteriella rengöringsmedel. Dessa används för att förhindra spridning av infektioner av bakterier och kan användas i ansiktet eller mer vanligen händer. Antibakteriella rengöringsmedel komma i form av gel, tvål bar eller skummande ansikts-tvätt. Gelen gnids lätt in i huden och avdunstar inom en minut. Baren tvål och skum tvätta måste lathered på och sköljas av.

Cleanser produkter för specifika hudtyper finns också. Läkemedel för att behandla fet hud är lätt tillgängliga flesta läkemedel eller dagligvaruhandeln. De mest populära märkena hjälper till att rena porerna utan att torka huden. Dessa rengöringsmedel kommer i tvål och gel form och används vanligtvis två gånger per dag genom att gnugga i handflatan för att bilda ett lödder och sedan gnugga i ansiktet. Efter sköljning, är resultatet ett ansikte fri från smuts och olja.

Torr produkter hudrengöringsmedel finns även på de flesta läkemedel eller dagligvaruhandeln. Creme rengöringsmedel som innehåller en fuktkräm är den vanligaste typen av rengöringsmedel som används för att behandla torr hud. Alkoholbaserade rengöringsmedel bör undvikas eftersom alkohol tenderar att göra huden ännu mer torr. Istället lotion eller krämer används tillsammans med kallt vatten för att hålla huden frisk.

Känslig hud behöver en rengöring produkt som är mild och inte innehåller starka kemikalier. Rengöringsmedel speciellt avsedd för känslig hud används ofta för att förebygga orenheter och torrhet. De är oftast tillgängliga i tvål eller gel form och bör också följas upp med en känslig hy fuktkräm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.