Vilka är de olika typerna av Ångest Research?

Nya typer av ångest forskning görs hela tiden, då de villkor som orsakar ångest, bland annat tvångssyndrom och posttraumatiska stressyndrom, är fortfarande svårt att förklara och ibland utmanande att behandla. Det är klart att ångest kan ha en hel kropp effekt. Det kan ha sitt ursprung i hjärnan och i synnerhet ses som fokuserar på amygdala, en liten del av hjärnan, men det kan ändra många av kroppens reaktioner. De vanligaste symtomen på ångest kan påverka andning, vikt och ämnesomsättning, muskel kontroll och annat, överdriven ängslan är en total kroppen-upplevelse, och medan behandling finns, är det inte alltid perfekt.

En av de stora områden av ångest forskning kan sammanfattas i följande mening: Vad är orsaken? forskning att besvara denna fråga kan faktiskt omfatta arbete på ett antal olika områden. Till exempel projekt som studerar mänskliga genomet att bestämma var saker och ting går snett kan undervisa om ångest. Länka till specifika gener skulle vara ett stort steg. Dessutom är frågan om arv som rör genetik. Det verkar större anlag för ångest i familjer, men exakt vad detta samband är och hur det blir utspelas på en genetisk nivå är ännu inte fastställd.

Även om det finns en genetisk koppling, dess uppenbart att vissa former av ångest finns inte i barndomen och tycks utlösas av senare händelser. Detta innebär psykologisk utredning av de vanligaste orsakerna som skapar ångest senare i livet. Men varje utredning måste också uppmärksamma det faktum att vissa människor kan vara "fast" för tillstånd ges rätt underliggande genstruktur eller formativa upplevelser.

Ett annat område av ångest forskning kan försöka lösa denna fråga: Vad händer när det inträffar? Även här finns det många sätt att närma forskning som detta. Forskare kan utforska psykosociala konsekvenserna av denna fråga. Endokrinologer kan vara intresserade av vad hormoner kroppen utsöndrar under höjd ångesttillstånd. Neuropsychiatrists och evidensbaserad psykiatriker kanske vill ställa dessutom frågan om Hur kan vi se det? och ser att studera MRI eller andra skanningar av hjärnan för att se om de kan avgöra exakt vilka de oroliga hjärna ser ut, och om den har några skillnader från den icke-ängsliga hjärnan.

Mer områden av ångest forskning finns och en del strävar efter att besvara: Hur behandlar vi det? . Detta är fortfarande en punkt av påstående, med vissa psykiska övertygad om hälso-och sjukvårdspersonal att metoder för behandling kan utvecklas som helt skulle kunna undvika läkemedelsbehandling. Däremot finns det massor av läkemedelsforskning företag som arbetar för att utveckla bättre ångest kontrollera narkotika. Framför allt skapar en ny klass av bensodiazepiner som har färre biverkningar hoppats på.

Nästan varje område av läkemedel kan vara inblandade i ångest forskningen och den forskning som görs på andra psykiska sjukdomar och förhållanden som aldrig har fullt förklarats. Det är rimligt att konstatera att ingen forskningsprojekt eller område sannolikt kommer att besvara alla de frågor som kretsar kring detta tillstånd. Bit för bit som denna forskning visas, vet det medicinska samfundet mer kollektivt, och denna kunskap kan användas för goda ändamål att hjälpa dem som lider av ett ångestsyndrom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.