Vilka är de bästa tipsen för att göra ett hem Manikyr?

Det är möjligt att ha en stor hem manikyr och spara pengar från att gå till salongen. Ett annat alternativ är att ge dig själv en hemma manikyr mellan resor till salongen, vilket kan göra en salong kvalitet manikyr varar längre. De viktigaste tips är att ta din tid när ger dig själv en manikyr, och se till att du har alla verktyg du behöver i förväg.

Det finns några verktyg som är nödvändiga för att ge dig själv en stor manikyr hemma. Du kommer att vilja en nagelfil, ett nagelband pinne, sax nagelband, nagelband grädde, nagellacksborttagare, och naturligtvis, nagellack. Några också använda en spik buffert för att göra naglarna extra smidigt innan de ansöker polish.

De första stegen när ger dig själv en hemma manikyr är att försiktigt ta bort gammalt lack med en bomullstuss och sedan till fil och form naglarna. Om du behöver trimma naglarna med spik klippkretsar, gör detta först. Sedan fil naglarna med nagelfil i endast en riktning. Hittar du inte-såg fram och tillbaka med nagelfil, som kan orsaka spiken blir sköra och att knäcka. Du kan lämna spikarna i en fyrkantig eller oval form, utan en rektangulär form ger ett mer modernt utseende.

Nästa rekommenderar experter att doppa naglarna i varmt vatten för att mjuka upp nagelbanden ett par minuter. Du kan lägga till flytande tvål till vattnet. När du tar dina händer ut, tillämpa ett nagelband kräm till nagelbanden, och använd fjällskiktet fastnar tryck på nagelbanden tillbaka. Vid det här tillfället, några väljer att klippa sina nagelband, medan andra avråder från det på grund av potentiellt skadade nagelband eller skador på nageln. Den ytterhud sax kan också användas för att trimma smärtsamma hangnails från sidorna av fingrarna. Om du behöver kan du polera nu någon grov fläckar på naglarna.

Efter detta kan du Skölj och återfuktar händerna. Vissa rekommenderar att använda en peeling scrub för att avlägsna alla döda hudceller och göra huden på händerna mer mottaglig för ansiktskräm. När dina händer och naglar är rena och torra, kan du börja tillämpa nagellack. Applicera lacket i tre jämna drag, med så lite polish som du behöver för att få färg. Applicera ett underlack och ett till två lager lack. För att göra ditt hem manikyr varar längre, kan du också en tydlig överlack. Det är en bra idé att låta din manikyr torka i 20 till 30 minuter innan du försöker göra något annat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.