Vad är några olika typer av makeup borstar?

Vissa kvinnor använder sina fingrar, några applikatorer svamp, men när det kommer till snygga makeup, de flesta kvinnor vill använda makeup penslar. Makeup borstar, liksom konstnärernas penslar, ha olika former för olika användningsområden. Några är runda och fulla, några pekade och tunna.

Makeup penslar, igen som konstnärers borstar, kan göras av naturliga eller syntetiska material. Sable är alltid ett populärt val för sminkborstar, eftersom det är mjukt och tvättbart. Men bra syntetiska borstar är också tillgängliga.

Makeup penslar finns i nästan ändlös variation, för alla möjliga typer av kosmetiska ansökan. En grundläggande borste är puderborste. Detta är vanligtvis den största, största pensel i en uppsättning. Den är avsedd att tillämpas löst puder så det inte kaka på huden. En foundationborste är också en stor borste, men med platt borst. Denna borste hjälper tillämpas flytande eller crème bas jämnt. Denna borste kan också fuktas för en ren yta.

Andra sminkborstar omfatta dem till rouge, ögonskugga, eyeliner och läppstift. Ett läppstift borste är avsmalnande och tunn för exakta läppstift ansökan, vilket är eyeliner borste. Den ögonskugga borste är kort och platt, så skuggan kan tillämpas smidigt. Makeup artister har också ett brett utbud av penslar specialitet makeup, för att skapa en viss effekt. Dessa sminkborstar kan ha fläkt borst, mycket tjock borst och andra specialkemikalier huvuden för modefotografering användningsområden.

Makeup penslar kan köpas var för sig eller i set. De flesta människor kommer att vilja köpa en första uppsättning, bara för att få några av de grundläggande borstar, och sedan får köpa andra individuellt. Ett set köpet kan vara något billigare än enskilda köp, men det beror på personens önskemål.

Makeup borstar kan vanligtvis köpas överallt kosmetika säljs, eller de kan köpas online. Ett set för $ 40-50 US-dollar (USD) är förmodligen ett bra pris. Priset motsvarar i allmänhet kvalitet med smink borstar, så en person som har råd att spendera mer pengar på dem kanske vill göra det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.