Vad är det enklaste sättet att gå ner i magen fett?

Det finns ingen universallösning för att hjälpa en att förlora magen fett, främst på grund av att magen är en av de mest envisa fettet holdouts för många människor. Kort av större fettsugning och magen veck, måste ett förlora magen fett i långsam takt. Det finns inga snabba dieter, eller snabb piller som kommer att leda till en att kunna förlora magen fett snabbt.

Den viktigaste faktorn för att hjälpa en att förlora magen fett är regelbunden konditionsträning. Detta betyder inte att casual promenader. Generellt, beroende på en ålder, bör ett arbete i minst 15-20 minuter, fem dagar i veckan, på högsta puls. Aerobic dans, jogging, snabb promenad, jazzercise, simning och använder trappan steppers, cyklar eller maskiner skidor kan alla hjälpa en att förlora magen fett.

I allmänhet måste ett arbete upp till högsta puls, och man bör kontrollera med en läkare om vad en s-toppen bör vara. Men normalt bör 15-20 minuter inträffar efter ca 15 minuters uppvärmning. Man får till högsta puls snabbare om man arbetar mer än en stor muskel grupp samtidigt, i likhet med armar och ben. Således aerobic dans eller simning kan vara mer effektiva än cykling.

För det andra övningar som arbetar på magmusklerna är viktiga. Att bygga muskelmassa i kroppen hjälper oss att bränna kalorier mer effektivt och minska fett lagring. Lean magmusklerna kan minska storleken på en större mage. Många människor gör buken crunches att förlora magen fett, men ofta gör dem felaktigt.

Med hjälp av en ångvält, eller delta i Pilates 2-3 gånger i veckan kan vara mer effektiva. Samt hjälper Pilates ett arbete andra problemområden som höfter och lår. Om man inte har tider för en hel Pilates klass, anpassa 15 minuter av buk-orienterade övningar för hemmabruk. En många inte förlora magen fett om buken övningar inte kombineras med fettförbränningen makt konditionsträning. En kombination av båda behövs för att förlora magen fett.

Förutom att utöva uppmärksamma diet. Ät inte mer än vad du behöver, de flesta västerlänningar konsumerar långt mer mat än vad kroppen egentligen behöver. Stickning till Food Pyramid kost är ofta en av de bästa sätten att förlora magen fett.

Avslutningsvis finns ingen stress ofta orsakar fett att samlas runt magen. Lyckligtvis är någon som regelbundet utövar gå en lång väg mot att minska stress redan. Man skulle kunna bidra ytterligare till deras kamp för att förlora magen fett genom att försöka destress, med hjälp av olika avslappningstekniker, såsom djupa andetag och bön.

betydande stress som tycks ske utan externa faktorer kan tyda en lider av kemisk obalans. Om du lider av panikattacker eller stor oro, kanske du märker mer mage fett och det kan vara svårare att förlora. Man bör åtgärda detta med en läkare, som att återställa en lämplig kemisk balans kan minska stress och kanske hjälpa en att förlora magen fett. Också därför bör en alltid se en läkare innan du påbörjar ett träningsprogram.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.