Hur väljer jag det bästa social ångest Självhjälp?

Social ångest är ett tillstånd där människor kan känna en onormalt hög rädsla för sociala situationer. Dessa situationer kan omfatta saker som ska parterna, släktträffar, tala inför andra, eller ens gå till jobbet. Till skillnad från några av de andra ångestsyndrom, skulle många människor i detta tillstånd finns att göra något som ska gå en stödgrupp mycket hårt, särskilt i början av behandlingen.

Ett stöd grupp är en social situation, och som ibland kan hindra den som den bästa formen av stöd. På samma sätt ska en rådgivare vid första kan bli mycket svårt, och detta är anledningen till att många vänder sig till social ångest självhjälp. Med detta sagt, vissa människor verkligen dra nytta av grupper, terapeuter och eventuellt medicinering och dessa metoder bör inte uteslutas, även om folk vill söka mer privat sätt att lösa problemet först.

Det finns ett antal olika social ångest självhjälp alternativ. Många människor börjar med böcker, band eller multimedia-program som syftar till att förstå sjukdomen och finna sätt att leva med det. Om möjligt, rekommendationer om bästa programmen kan komma från en privat läkare, men många gå till bokhandeln eller handlar på nätet och läsa recensioner för att se vilka material som kan vara till stor hjälp. Folk bör vara medvetna om att en av de vanligaste metoderna för behandling av social ångest är genom kognitiv beteendeterapi. Det kan hjälpa att handla böcker och program som har detta förhållningssätt och att kunna erbjuda en person läxor eller aktiviteter att göra för att hjälpa minska effekterna av denna sjukdom.

Det kan också vara bra att läsa artiklar om social fobi på Internet, som ett sätt att få social ångest självhjälp. Saker människor bör leta efter innehålla råd om att identifiera utlösare till ångest och hur man hanterar stark ångest när den inträffar. Läsa mer tekniska artiklar kan vara användbar också för att förstå på vilket ljus vetenskap åsikter mekanismerna för detta ångestsyndrom. Att avgöra vad rådgivning kan vara lämpligt, genom läsning artiklar, är ofta en fråga om trial and error, och vissa råd kommer att vara lämpligt, medan andra råd är uppenbarligen inte tillämpas.

trots att den i grupper personligen kan skapa social ångest frågor är online kanske inte har samma svårigheter. Många online psykologiska områden har social ångest självhjälpsgrupper att alla kan träffas på en gång eller kan använda en metod anslagstavla dela utmaningar och svårigheter. Psykisk vårdpersonal köra några av dessa grupper och andra är av lekmän. Eftersom de två alternativen, är det förstnämnda oftast bättre, särskilt om det finns måttlig, det kan försäkra kontroller av kvalitet och sunda råd. Men även om en grupp är övervakad, kan den bara användas som hoppar från punkt och bör inte förväxlas med professionell rådgivning som erbjuds av en terapeut eller läkare.

Trots anstränger med social ångest självhjälp material somliga inte att kunna bota detta villkor hemma, eller de undviker ångest genom att undvika att delta i många aspekter av det dagliga livet. Med tanke på detta, rekommenderas det starkt att människor använder sociala ångest självhjälpsgrupper för att öka lära sig att hantera detta villkor i terapi. Privat terapi, särskilt av en kognitiv beteendeterapi natur, är ofta värdefulla för att förstå detta villkor, ta itu med dess inverkan på livet och gå vidare. Medicinering ofta rekommenderas för att hjälpa behandla symptomen en person har när den visas, och här är hjälp till självhjälp inte heller riktigt (även om vissa självmedicinera). Få hjälp från en läkare är en bättre idéer, och detta kan göra att arbeta genom alla frivilliga hjälpguider mycket mer effektiv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.