Hur väljer jag det bästa Teeth Whitening metod?

Människor i alla åldrar försök att bleka sina tänder med hjälp av olika huskurer, som konsekvent borstas och over-the-counter blekning gel, och besök till tandläkaren kontor för blekning och andra förfaranden. Det finns så många produkter och möjligheter som finns att många människor undrar om de bästa tandblekning metoder. Det vanligaste svaret från Tandläkare är att olika metoder fungerar bättre för olika människor, och välja den bästa tandblekning strategi beror på flera faktorer, särskilt ifråga om färg och skick av en persons tänder och önskat resultat från behandlingen.

Tänder kan gulnade och skadas av en dålig kost, dricka koffeinhaltiga drycker, rökning, inkonsekvent tandborstning och tandtråd, och hoppa över tandläkare checkups. För många är den bästa tandblekning lösning eliminerar helt enkelt överkonsumtion av godis, kaffe och läsk, sluta röka och borsta regelbundet. Vissa personer tycker att komplettera deras vanlig tandkräm med väteperoxid och bakpulver lösning hjälper till att bryta upp plack och lätta sina tänder. Regelbundna resor till tandläkaren kan se till att karies och plack hålls till ett minimum, som vanligtvis är tillräckligt för att bevara vita, friska tänder.

Många människor som vill bleka sina tänder hemma försöker blekande tandkrämer, band och geler. Många blekande tandkrämer har samma plack och kaviteten kämpar förmåga som regelbundet fluor tandkräm, med den extra fördelen att uppmuntra starkare tandemaljen och blekning mörka tänder. Over-the-counter vitare geler och band använda väteperoxid, bakpulver, eller en specialiserad blekning lösning för att ta bort bakterier och ljusare tändernas utseende. De flesta produkter, då de används enligt anvisningarna, leda till vitare tänder efter en period av en till fyra veckor.

Privatpersoner tycker ofta att en resa till tandläkaren erbjuder det snabbaste och bästa tandblekning resultat. Efter att ha undersökt och rengöring ett patientens mun, kan en tandläkare tillämpa en potent blekmedel som omedelbart bleker tänderna. Vissa tandläkare anser att det bästa tandblekning strategi är laser eller ljus behandling, där en specialiserad blekning gel appliceras på tänderna och upprätthåller täta blixtar av ljus, laserstrålar. Ljuset aktiverar vissa kemikalier på agenten vitare tänder under loppet upp till en timme. Utöver kliniska behandlingar, tandläkare tillgången ofta patienter med blekning brickor som de kan använda hemma mellan besöken att hålla sina tänder ser vita och vackra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.