Hur väljer jag det bästa Glukos fria produkter?

Diabetiker och andra som vill eller behöver undvika produkter som innehåller druvsocker eller socker, har två grundläggande alternativ. De kan välja att köpa liknande, men glukos fria produkter som på konstgjord väg är sötade eller ersätta söta livsmedel objekt med en helt annan mat. Det är en bra idé att forskning konstgjorda sötningsmedel innan du dricker produkter med dem. Inte bara är några sockerersättningsmedel kontroversiell på grund av resultaten av studier som genomförts för att kontrollera deras säkerhet, men flera konstgjorda sötningsmedel används i sockerfritt godis orsaka diarré hos vissa personer.

Att välja att konsumera endast en liten mängd artificiellt sötad glukos fria produkter rekommenderas av många dietister. Kommer inte bara att minska mängden kemikalier som förbrukas plus chansen att uppleva obehagliga biverkningar, kommer det att du kan byta ut tomma kalorier med naturliga livsmedel. Till exempel vanlig luft poppade snarare än kommersiella popcorn är i grunden socker fri och den har fördelen av att vara en bra källa till fiber. Även om hälsosamma livsmedel som frukt innehåller naturligt socker, diabetiker oftast inte undvika dem utan snarare övervaka deras blodsocker och äta frukt med måtta detta.

Till exempel, osötat äppelmos bevattnas med kanel kan göra en utsökt hemlagad substitut för kommersiell sås versioner som upprättats med konstgjorda sötningsmedel. Vissa studier har visat att kanel kan hjälpa till att sänka blodsockret. Att lära sig att undvika söt mat kan förebygga för vana att nå för många olika glukos gratis, socker ersättningsprodukter.

Om du inte vill njuta av glukos fria produkter, väljer att äta eller dricka bara dina favoriter kan vara en annan sättet att skära ned din totala konsumtionen av konstgjorda sötningsmedel. Exempelvis har många diabetiker och andra får kost sockerfria läsk ibland eftersom de undviker regelbunden cola på grund av sin mycket höga mängden socker. Glass är en favorit söt dessert som många älskar. Den regelbundna sorten är mycket socker, men glukos fri, artificiellt sötad versioner kan ge diabetiker att njuta av glass då och då.

Det finns säkert många olika glukos fria marknaden idag. Livsmedel omfattar sylt, kakor, godis, tuggummi, yoghurt och puddingar. Vissa produkter såsom konserverad frukt innehåller inte konstgjorda sötningsmedel, utan bara utelämna socker. Sockerfria konserverad frukt brukar förpackas i vatten och juice i stället för en söt sockerlag.

Glukos gratis produkter omfattar över receptfria läkemedel som hostmedicin. Hosta, eller tabletter, finns i flera olika sockerfria smaker och är oftast artificiellt sötad. Några konstgjorda sötningsmedel kan användas i icke ätbara produkter såsom hud hudkräm för att lägga till en söt doft.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.