Hur kan jag välja det bästa Partihandel Body Butter?

body butter är en tjock kräm som används för att återfukta och läka torr hud över hela kroppen. Det är oftast tjockare än traditionella krämer och erbjuder mer skydd mot hårt väder och torrhet. Partihandel kroppen smör från tillverkarna till ett lägre pris än vad man kan förvänta sig att hitta på din lokala återförsäljare. Att hitta den bästa grossist body butter för dig, det är en bra idé att åka runt och experimentera med olika alternativ.

Till att börja leta grossist-återförsäljare och bläddra igenom body butter de har tillgängliga. Läs ingredienserna på var och en, tillsammans med krav på vad de gör för huden. Många partihandel body butter är namn märke poster. Därför, om du vill visst varumärke, kan du börja din sökning genom att prova den som tillhandahåller tjänster body butter innan några andra.

Det bästa sättet att hitta rätt grossist body butter är att välja alternativ som mål symtomen eller förhindra symtomen som du vill undvika. Om du har mycket torr hud behöver du en mer helande smör än någon med genomsnittet hud. Du kan även hitta en body butter än inte innehåller någon olja om du har fet hud eller benägenhet att kropp akne.

Välj en typ av organ smör till en tid, och använd den för omkring en vecka. Under denna tid, notera eventuella förändringar i huden samt hur det känns under ansökan. Om du märker en förbättring, du kanske inte att shoppa vidare. Om du inte märker några positiva förändringar, symptomen förvärras eller nya symptom, avbryt användning.

Du kanske måste experimentera genom trial and error ett par olika typer av grossister body butter innan du hittar en som passar dina behov. Kom ihåg att om du har mycket känslig hud eller är benägna att allergiska reaktioner, välj sorter som specifikt säger att de är gjorda för känslig hud och är hudvänliga. Detta kan bidra till att du inte utvecklar några svåra biverkningar.

Läs etiketterna noggrant. Om du vet att du är utsatt för allvarliga allergiska reaktioner, kontakta läkare eller hudläkare innan du nya hudvårdsprodukter. Han kan hjälpa dig att hitta de ingredienser som kan orsaka dessa reaktioner så att du vet vilka produkter som ska undvikas. Försök bara en grossist kroppen smör på en gång så att peka på källan till en allergisk reaktion kommer att vara lättare att göra.

Om du redan har använt en grossist kroppen smör och upplever svår klåda, utslag, eller fjällar, kontakta din läkare eller dermatolog omedelbart. Mer allvarliga allergiska reaktioner kan inkludera andnöd eller yrsel, och det skulle vara motiverat omedelbar akutvård. För mildare reaktioner, tvätta området med tvål och varmt vatten och sluta använda kroppen smör.

När du har bestämt att du inte har några allergier eller känsligheter hud, kan du börja provtagning olika body butter. För att spara på kostnaderna för att försöka olika, kontakta grossisten eller tillverkaren och fråga om de erbjuder prov förpackningar. Dessa är små paket med ett eller två program som du kan använda för att avgöra om du gillar det. Om du tycker om proven, så den minsta storleken på den fullständiga produkten prova det på din hud som tidigare har rekommenderat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.