Hur kan jag Lessen mina chanser att ansiktsrynkor?

flesta människors hud rynkor med åldern, men det finns många saker som kan göras för att minska dina chanser att rynkor vid en tidigare ålder. Välskött för hud tenderar att rynka långt mindre än hud som har missbrukat hela livet. Även om vissa rynkor, särskilt runt ögon och mun, kommer sannolikt att utvecklas i alla människor, allvarliga tecken på hudens åldrande kan undvikas. Korrekt hudvård, hälsosam kost och hälsosamma vanor är några av de bästa sätten att minska dina chanser att rynkor.

Rätt hudvård inte bara omfattar rengöring och återfuktande hud med produkter som är utformade för din hudtyp, men också att skydda huden mot skadliga strålar solen. Moisturizers hjälpa till att hålla huden smidig och frisk, som hjälper minskar dina chanser att rynkor senare i livet. Genom att använda en fuktkräm med solskydd varje dag, kommer du att minska ytterligare dina chanser att rynkor. Exponering för solens ultravioletta (UV) strålning är den vanligaste orsaken till hudskador, inklusive hudcancer. Även om inte alla människor som är kraftigt exponerade för solen kommer att utveckla hudcancer, upprepad exponering orsakar rynkor i ansiktet för att utveckla tidigare.

Utveckling av hälsosamma vanor är ett annat enda sätt att minska dina chanser att rynkor. Rökning är en vana som inte bara är skadligt för kroppens insida, utan också påverkar utsidan. Tecken på åldrande, inbegripet rynkor, utveckla tidigare hos rökare än hos icke-rökare. På samma sätt ökar hög alkoholkonsumtion också chansen att utveckla rynkor. Du kan minska dina chanser att rynkor genom att undvika båda vanor.

För att minska dina chanser att rynkor kring ögonen, applicera fuktighetskräm noga på övre och undre ögonlock. Kontaktlinser bärare bör ägna särskild uppmärksamhet åt ögat fuktgivande som upprepade stretching i ögonlocken för att infoga och ta bort linser sträcker huden och ökar chansen att utveckla öga rynkor. Daglig fuktgivande hjälper huden runt ögonen behålla sin form och följsamhet längre. Solglasögon med UV skydd kommer också att bidra till att skydda huden runt ögonen.

Även tecken på åldrande och rynkor inte kan undvikas helt, en medveten satsning på att utveckla goda vanor när vårdar din hud kommer att minska dina chanser att rynkor utveckla vid en tidigare ålder och kan minska antalet och svårighetsgraden av rynkor som så småningom kommer att utvecklas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.