Vilka tjänster finns tillgängliga på ett Vision Care Center?

En vision vårdcentral tenderar att erbjuda liknande tjänster till nästa. Större vision vårdcentraler kan ha fler tjänster eftersom de sannolikt kommer att ha mer personal för att utföra dem. Vissa vision vårdcentraler också utföra kosmetiska ögonoperationer såsom att strama upp hängande ögonlock. Tjänster på en vision vårdcentral tenderar att inkludera tentor ögonvård till skärmen för problem med ögonen, urval och montering av glasögon och kontaktlinser och laser-och /eller kosmetiska ögonoperationer.

Laser ögonoperationer kallad laser- hjälp på plats keratomileusis (LASIK) ger ett alternativ för vissa patienter med synnedsättning att få sina visioner rättas till utan att behöva glasögon eller kontaktlinser. En vision vårdcentral som erbjuder kirurgi laser öga måste först se till att en klient är lämplig för kirurgi. Optiker bör informera kunden om förfarandet, inklusive eventuella risker och vad de realistiska därmed riskerar att bli.

Vanligen, laser ögonoperationer används för att korrigera synfel som långsynthet och närsynthet. Framsynta personer kan se bra på ett rimligt avstånd, men har svårt att läsa eller se saker på nära håll. Närsynt människor har motsatt syn problemet som de kan se och läsa saker bättre på nära håll än vad de kan på avstånd. I laser öga korrigerande operation, den typ av ögon gjort vävnad återuppbyggnad förbättra synen beror på ögat problemet.

Det är till exempel en laser används för att skapa en flik i hornhinnan och en annan laser verktyg används sedan för att bilda vävnad under upplyft flik i en av flera olika sätt. För att förbättra vision i förutseende individer är vävnad placeras tillbaka, utan att skapa visioner förbättring närsynt människor är vävnad uppväckt. Vision vårdcentral tjänster omfattar uppföljning efter några förfaranden ögonkirurgi för att vara säker ögonen helande bra.

Glasögon och kontaktlinser hjälpa till att förbättra synproblem hos människor som väljer att inte ha laserkirurgi eller är inte lämpliga kandidater för förfarandet. En vision vårdcentral har oftast ett stort utbud av glasögon ramar att välja mellan. Personal kommer ofta hjälpa kunder att hitta färger som passar deras hudtoner och former ram som komplimang varje kunds ansikte form. De flesta vision vårdcentraler göra kontaktlinser enligt kundens recept och linser recept att de passar i glasögonbågen kunden väljer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.