Vilka är de olika typerna av laboratoriet möbler?

Laboratorier är kända för specialiserad utrustning de innehåller som gör det möjligt för forskare att utföra sina arbetsuppgifter. Vad många inte inser är att laboratorierna också har en hel del möbler i dem som är speciellt utformad för lab bruk. Detta laboratorium möbler är utformad för att både tåla påfrestningarna i labbmiljö och bistå med den unika situationer som uppstår kring dem. Den exakta bitar av laboratorium möbler i ett labb ofta varierar beroende på lab: s specialitet. Några av de olika typer av laboratorium möbler är:

Apparel Dispensers. Dessa specialiserade innehavare är belägna vid eller före ingången till den nationella laboratoriet. De innehåller rena kläder som morgonrockar och scrubs som måste bäras i "rena" lab miljöer.

Balans Shields /Mini-Hoods. Balans sköldar är tydliga rutor som går över toppen av saldon. De möjliggör för exakt vägning och skyddar prover från att störas av luftflödet och fysiska stöta. Mini-kåpor liknar balans sköldar, men är tydliga rutor med en stängningsbar öppning att balansen är placerad inuti.

Laboratory bänkar. Laboratory bänkar är de långa borden som experiment och tester är klar. Dessa arbetsbänkar är nästan alltid resistenta mot de risker som är gemensamma för experiment, bland annat korrosion och värme.

rättspsykiatriska Skåp. kriminaltekniska skåp är lagringsenheter som är avsedda att hålla och skydda bevisning och prover används i kriminaltekniska utredningar. De har flera lager avsnitt (avdelningar) för att lagra enskilda vittnesmål. Forensic skåp nästan alltid har lås på varje enskild avdelning. De här skåpen kan också vara specialiserade avlopp och ventilation som är inbyggda i dem.

Allmänt Skåp. Skåp är en av de vanligaste minnen inom ett labb. Dessa skåp kan vara specialiserade eller allmänna lagring sorten. Kort skåp är ofta toppad med speciella laminat så att de kan fungera som laboratorium bänkar.

Chemical Skåp. Kemiska skåp används för att lagra precis vad namnet antyder. De kemikalier som kan vara flyktiga eller frätande, så skåpen är oftast speciellt konstruerade och valt att hantera eventuella komplikationer. Kemisk skåp kan göras av flamsäkra material, skyddade med glas, bifogas ventilationssystem, eller har ytterligare säkerhetsåtgärder installerad i dem.

Mobile låda kabinettet. Mobil låda skåp på hjul, boxlike strukturer som innehåller lagringsutrymme och lådor. Flera små verktyg eller tyngre apparater brukar lagras i dessa skåp så att de lätt kan flyttas mellan arbetsstationer.

vagnarna. kärror en av de mest mångsidiga bitar av möbler finns i ett labb. De möjliggör stora delar av utrustning, ömtåligt gods, eller flyktiga ämnen som skall flyttas med lätthet i hela området.

Granskningen av enskilda ärenden. Granskningen av enskilda ärenden är ett ord som används för att beskriva inbyggda skåp.

Cubbyholes /klädkrokar. Dessa poster ibland används för att lagra kläder i ett labb. Lab kappor och säkerhetsutrustning kan lagras i dem innan förfarandena inletts och icke-godkända kläder kan placeras på dem när forskaren påbörjar arbetet.

Byrå . Lådor används för att lagra små saker. Många lådor är sektioneras bort eller har speciella inlägg för att skydda deras innehåll.

dragskåp. dragskåp är en viktig del av lab utrustning som används för att ventilera luften omkring experiment.

Handsken Dispensers. Glove automater hålla skyddshandskar som ofta bärs under experimenten och testning. De kan antingen laddas med handsken själva eller lådor som innehåller handskar.

Holder, Notebook och Fil. Spela in böcker ibland får inte avlägsnas från laboratoriet. Dessa personer är placerade på väggarna så att viktiga bärbara datorer och filer enkelt kan lagras och hittas.

Hyllor . Enkel delar av laboratorieutrustning ofta lagras på hyllor.

nödduschar . Nödduschar finns bitar av laboratorium möbler som används när olyckor inträffar. De är tillgängliga om de som använder labbet misstag satte eld på eller utsätta sig för farliga kemikalier. Nödduschar kommer ofta aktivera ett larm när de används.

Pallar . Stolar är en av de vanligaste bitar av laboratorium möbler. De gör det möjligt för forskare att sitta ner när du arbetar i labbet, men vanligtvis inte har ryggstöd eller armstöd som kan fastna i saker och olyckor orsakar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.