Varför säger de att man ska kissa på sår?

Hur svårt kan det vara för vissa att förstå har de medicinska fördelarna med urinen har studerats ingående inom många områden, inklusive men inte begränsat till, effekten av kissa på sår. Medan vissa övergripande hälso-och sjukvårdspersonalen använda urin terapi för att behandla en rad olika krämpor och villkor, har det medicinska samfundet inte har gjort många viktiga uttalanden om medicinsk användning av urin.

Normal urin är inte bara pH balanserad, det är giftfria och antas innehålla många näringsämnen och föreningar healing. Därför skulle det vara självklart att om man kissar på sår, de skulle läka. Faktum är att viss forskning gjorts för att avgöra om urinen kan läka sår och resultaten visar att det faktiskt är mycket effektivt.

Samtidigt som det finns mycket kontroverser kring användning av kissa på sår och urin terapi som behandling för sjukdomar, är det fortfarande en mycket nyfiken begrepp. Vissa tror att det har varit mer forskning än vad vi vet om medicinska användningar av urin, men att positiva studieresultat har undertryckts, eftersom det inte finns någon ekonomisk vinning inblandade. Andra anser detta perspektiv som enbart en rant av konspirationsteoretiker.

Vad är känt är att sätta kissa på sår är inte skadligt. I själva verket har vissa studier tyder på att urin är en effektiv behandling vid svår akne när allt annat misslyckas. Normal urin är både anti-virus och anti-bakteriell, vilket gör det ett potentiellt idealisk behandling för nedskärningar, skrubbsår, sår, och hudinfektioner av något slag. Förespråkare forskare tror att ett barn urin är det mest sterila och de mest effektiva för akne behandling och att en persons första urin för dagen innehåller de mest näringsämnen och antikroppar.

Det är inte troligt att den stora majoriteten av människor säljs på idén att kissa på sår eller använder urin som medicin, men vissa former av medicin, till exempel vissa östrogen vikarier, redan framställts av urin . Även om blotta tanken på att det kanske sitta bra med en del finns det inget tvivel om att sätta kissa på sår skulle göra i en knipa. Nödsituationer är oväntade och om en person råkar ut för en allvarlig sår, skära, bita eller udd och inga antibakteriella rengöringsmedel är lätt tillgänglig, kan du använda mänskliga kissa på sår.

Även om du inte riskerar att möta en situation där du måste fatta ett sådant beslut, i en nödsituation kan en person kissa på sår och potentiellt kan förhindra allvarlig infektion tills vidare medicinsk hjälp kan tas emot. Detta är ofta en vanlig situation när det gäller smärtsamma maneter svider upprätthållas i avlägsna områden där läkare inte är i närheten. Likaså dricka urin i en nödsituation skulle kunna förhindra uttorkning.

Som forskning kommer säkerligen att fortsätta i hänsynen till den här medicinska mysterium, kan du komma ihåg att människans urin är åtminstone inte skadliga, och kanske till och hjälpsam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.