Vad bör jag veta om afro-amerikanska Hårvård?

afroamerikaner hår eller svart hår, vanligtvis kännetecknas av mycket tjockt, lockigt, och fina trådar. Talg, som är den olja som utsöndras av hårbotten har ofta ett svårare nå rötter av afro-amerikansk hår, eftersom det yttre lagret av håret delarna kan vara upp till dubbelt så tjock som kaukasiska hår. På grund av detta kräver amerikansk hårvårdsprodukter särskilda produkter bidrar till att förhindra brott och bevara fukt.

Wide tand kammar, plockar, och naturliga vildsvin penslar är optimala verktyg för afrikansk-amerikanska hårvård. Fina tand kammar och borstar med plast borst är mer benägna att bryta eller fastna lockigt trådar. Att förebygga brott kan också göras i natten som en del av ett före-säng hårvård regemente, som innehåller antingen fläta håret i sektioner, knyta upp det försiktigt i en hästsvans eller omgärdar du den med en halsduk. Sova på ett satin örngott kan också minimera friktion som skulle inträffa från att sova mot en bomull örngott, kan orsaka brott i håret.

Produkter som innehåller alkohol och andra torkning ingredienser, såsom gel och hårspray, bör generellt undvikas i afro-amerikanska hårvård, tillsammans med produkter som innehåller mineralolja eller petroleum, som kan blockera porerna. Det är särskilt viktigt att undvika produkter som innehåller torkning beståndsdelar på hår som har mildrats, som processen att koppla av afro-amerikanska hår band i håret för dess förmåga att själva återfuktar.

bästa produkterna att använda för afro-amerikanska hårvård omfatta återfuktande schampo, djupt penetrerande moisturizers, pomades, lotioner, och leave-in balsam. Produkter som innehåller granatäpple utsäde olja, sheasmör, jojoba, solrosolja och andra naturliga ingredienser fungerar också bra om afro-amerikanska hår. Produkter som uttryckligen ange på etiketten att de är för svart eller etniskt hår är de bästa valen för afroamerikaner hårvård.

Till skillnad från andra typer av hår, afro-amerikansk hår i allmänhet inte behöver tvättas dagligen, utan snarare en gång i veckan för alla tio dagar i genomsnitt, så att hårbotten naturliga sebum till tränga in i håret. Det spektrum av rekommenderade tvätt frekvenser varierar med afroamerikansk hårvård och beror på individens unika hårtyp. Till exempel kan en person av blandad ras finner att hennes hår blir fet snabbare än en annan person med afrikansk-amerikanska hår. Skölja håret med vatten varje dag rekommenderas, liksom torkar bort håret försiktigt med en handduk istället för att vrida eller vrida håret ut, som kan orsaka brott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.