Vad bör jag veta om Formel Utfodring My Baby?

Många nya mammor väljer att föda sina barn med spädbarn formel. Formula har ett parti av samma näringsämnen som bröstmjölk, och har den extra fördelen innehåller vitamin D. Även om det inte bära alla av samma hälsofördelar som bröstmjölk, såsom moderns immunitet är formel utfodring ett alternativ för närande ett litet barn.

Det finns många saker att veta om formel utfodring. Det första föräldrar bör vara medvetna om är vilka typer av formeln finns. Vissa är sojabaserad, och vissa är gjorda av komjölk. Det finns särskilda formler som innehåller extra näring och formler speciellt framtagen för känsliga magar. Formel finns i olika former. Traditionellt har formeln endast är tillgängliga i pulverform. Nu kan också köpas i ett flytande koncentrat eller färdig att använda. Den färdiga att använda formeln är mycket bekvämt, i synnerhet för familjer som alltid är på språng.

Formel utfodring är lätt att göra. De flesta nyfödda dricka 02:59 uns varje par timmar. Nya spädbarn bör utfodras på begäran, med en matning schema som oftast är inrättats runt två månaders ålder. Nappflaskor bör steriliseras innan användning, vilket görs genom att lämna dem i kokande vatten i fem minuter eller så. Även om det inte är nödvändigt att sterilisera flaskor varje gång du tvättar dem, bör det göras ofta-ungefär en gång i veckan. Flaskor kan värmas i en flaska varmare eller under rinnande varmt vatten. Använd inte en mikrovågsugn, eftersom de värmer ojämnt, vilket leder till hot spots som kan bränna barnet.

En bebis som är formel utfodring bör inte få flaskan upptryckt för att hålla den på plats. Det är inte bara farlig, eftersom barnet kan kvävas, men utfodring gånger bör användas för att obligationer och gosa med barnet. Byta en mamma eller pappa varma armar med en filt håller upp flaskan tar avstånd från det som borde vara en mycket trevlig upplevelse för både barnet och föräldern. Ett spädbarn som är utfodring bör göra regelbundna svälja ljud. Om inte, kontrollera att se till att toppen på bröstvårtan inte är igensatta. Om barnet inte agerar som om hon får tillräckligt med mjölk, kan det vara dags att byta nippeln till en med större hål.

Spädbarn som matas formel fortfarande kan växa upp starka och friska, även utan bröstmjölk. Under amning fortfarande anses vara bäst för ett barn, är formeln utfodring inte är skadligt för barnets hälsa. Många bebisar är visst sätt, och visa sig precis lika friska och intelligenta som spädbarn som fick modersmjölk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.