Vad bör jag tänka på när man köper hår Moisturizer?

Hår moisturizer används för att smidigt och mjuka hår som är naturligt torr, grov eller grova. Hår fuktkräm är även kallad balsam eller reconstructer. Det finns flera saker att tänka på när du funderar på att köpa en mjukgörande agent för ditt hår.

Tänk vilken typ av hår du har när du köper en mjukgörande agent. Hår som är naturligt lockigt, frissigt, torrt eller grovt behöver en hår lotion som innehåller cetylalkohol och stearylalkohol, methicones, panthenol, Dimetikon eller silikon. Hår som är bra, halta eller skadade behöver ett balsam som innehåller proteiner som keratin eller hydrolyserad protein. Fint hår, eller hår som lätt är trassligt att dra nytta av en acidifier eller detangling balsam, som har ett pH på 2,5 till 3,5.

Det finns fyra olika typer av hår hudkräm, inklusive pack, leave-in, vanliga och håll balsam. En förpackning balsam är en tung, tjock grädde som används till håret för en lång tid och i princip lim i håret tillsammans. Leave-in balsam är en tunn vätska som appliceras på håret och vänster i att återfukta håret tills nästa gång du tvättar det. Vanligt balsam appliceras på ditt hår efter tvätt den och sköljs ut direkt. Håll balsam är lik i konsistens som hårgelé och används i styling i håret.

Nästa sak att tänka på när man köper ett hår moisturizer är om du är allergisk mot någon av de produkter som anges i ingredienslistan . Många människor är allergiska mot silikon, dofter och färgämnen. Om så är fallet, tänker köpa en hypo-allergena eller organiska olika balsam. De finns tillgängliga på de flesta större butiker, hälsokostaffärer och på nätet.

Fundera på hur mycket du vill spendera när man köper ett hår fuktkräm. Salon produkter kostar mycket mer än kedja märken, men också presterar bättre. Beroende på skick ditt hår, kan du överväga att investera i en kvalitet fuktkräm. Hår som alltför behandlas, ofta färgats eller blekts, eller är naturligt lockigt kommer att ha stor nytta av en salong balsam. Skillnaden i kostnad kan vara så mycket som $ 35 amerikanska dollar (USD) eller mer.

Den sista sak att tänka på är doften av balsam. De finns i en mängd olika dofter däribland kokos, ros, mynta och vanilj. De finns även i aromterapi dofter att göra din dusch avkopplande, uppfriskande och energigivande. För dem som föredrar det, balsam finns också unscented.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.