Vad bör jag tänka när man köper en glasögon mål?

Skydda dina glasögon genom att välja och använda en lämplig glasögon fall kan förlänga livslängden på glasen. Ett glas fall kan förhindra repor på linserna och även bevara formen på ramen. Lyckligtvis monokel fall komma i ett stort antal mönster, tyger och mönster så att hitta ett glas fall som passar dina behov och val av stil bör inte vara svårt.

Några glas fall kick att stänga, andra zip och vissa är mer som en hylsa som omfattar glasen men inte har en nedläggning. De flesta glasögon fall en väv foder för att skydda glasögon mot repor. Några glas fall har skum slut kuddar för att ge extra skydd till ramen.

Beroende på var du lagrar ditt fall kan du välja en styv plastglas ärende eller en som görs från ett annat robust material. Du kanske också vill överväga ett glas väska som är vattentät. Vissa fall till och avser att hålla två par glasögon, vilket är praktiskt för läsglasögon eller solglasögon.

Andra är gjorda av neopren, en skum svamp, som kommer att flyta. Aktiva glasögon bärare kan vilja en glasögon fall som har en bärrem eller slinga som kommer att fästa vid bältet. En annan speciell egenskap hos vissa glasögon fall är en ficka som innehåller en mjuk trasa för rengöring.

Det finns andra åtgärder du kan vidta för att skydda dina glasögon. De som idrottar kanske vill använda en rem för att hålla glasögonen på plats. Med hjälp av en kedja eller rem att hålla läsa eller solglasögon när de inte används minskar frekvensen av repor och sannolikheten för misplacing glasögon. För att rengöra glasögon, använder vanliga tvål och vatten. Var noga med att fukta linsen först. Skölj linserna under rinnande vatten.

Använd inte vävnaden eller toalettpapper för att rengöra torr linser, som antingen kan orsaka repor. Glas rengöringsmedel bör inte användas på plast eller polykarbonat linser eftersom de kan orsaka grumling. Regelbundet kontrollera skruvar, lösa skruvar kan orsaka en lins som hoppar fram på ramen. Använd båda händerna för att ta bort dina glasögon för att undvika skador på ramen.

När du bestämmer dig dina glasögon fall inte längre är lämplig, kan du återvinna den alltid. Använd dina gamla glasögon fallet i en ficka beskyddare eller som en mobiltelefon fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.