Vad är några vanliga Tattoo Eftervård Instruktioner?

Tattoo eftervård är en viktig del av tatuering processen, och varje konstnär har en något annorlunda uppsättning tatuering eftervård instruktioner. I allmänhet tatuering eftervård instruktionerna från din tatuerare bör följas för bästa resultat, och om det finns problem med tatuering bör du ta kontakt med konstnären för att prata om det. Olika typer av tatuering teknik och bläck svara unikt under läkningsprocessen, så lita på konstnärens erfarenhet när det gäller att läka din tatuering. Om du aldrig har haft en tatuering innan, detta grundläggande tatuering eftervård guide ger dig en uppfattning om vad som väntar.

Några grundläggande principer kommer att följas i någon tatuering eftervård process som börjar med att hålla tatuering ut av solen och vatten tills den är läkt. Läkningsprocessen tar i allmänhet cirka två veckor, även om det kan vara längre för vissa tatueringar. Exponering för solljus kan skada din tatuering när den är i början av helande stadier, så håll det täckt upp! Även efter det att tatueringen är läkt, solskydd bör användas på tatueringar som kan utsättas för solljus för att hålla dem ser skarpa och ljusa. Det är också viktigt att stanna upp ur vattnet för två eller flera veckor, eftersom vatten kan skada en ny tatuering också.

Tattoo eftervård startar så fort du går ut ur butiken: en tatuering bör hållas under tre till sex timmar efter att avslutat. Din konstnär kommer att ha en viss riktning, så följa hans eller hennes råd. När du tar bort bandaget, är det bäst att göra det under rinnande varmt vatten, så att om förbandet sitter fast, kan man försiktigt avlägsnas utan att skada tatueringen. Tvätta tatueringen med en mild unscented tvål som den som utformade för spädbarn, och klappa den torr. Därefter gäller en ansiktskräm som tatueringen. Under hela tatuering eftervård processen tänker använda mild tvål och klappade tatueringen torr eller låta den lufttorka.

Detta är den punkt där tatueringen eftervård instruktioner tenderar att variera beroende på artist, med vissa rekommendationer tvättning och fuktgivande oftare än andra. De flesta konstnärer är överens om att tatueringar läker bäst när de hålls återfuktad så att huden inte brott eller sprickor, och rekommendera en mängd olika produkter för detta ändamål. I allmänhet icke-doftande produkter som inte innehåller ämnen som kommer att täppa till porerna är ett bra val. De flesta konstnärer också överens om att tatueringar inte läker bra när ofta hanteras, så att inte tillämpa fuktkräm för ofta.

Håll tatueringen täcks upp med lösa, bekväma kläder. Det är viktigt att tatueringen inte kvävas under läkningsprocessen, eftersom syre och ditt immunförsvar kommer att göra det mesta av helande arbete. Efter några dagar kommer tatuering börjar flaga eller skal. Detta är inte en anledning till oro, men du bör undvika att plocka på tatueringen under detta steg. Låt skorv falla naturligt och gör din färska bläck bakom. Efter all skorv har kommit bort, vänta ytterligare en vecka att läka tid innan din tatuering är redo att visa upp för världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.