Vad är hälsofrämjande effekter Alfalfa kosttillskott?

Alfalfa tillägg tros ha förmågan att hjälpa till med ett antal olika typer av organ sjukdomar. Vanligtvis består av blad och blommor från lusern anläggningen, dessa kosttillskott innehåller en riklig mängd av vitaminer och mineralämnen som är nödvändiga för en sund kropp. Många homeopatiska läkare och etcetera finner att alfalfa kosttillskott är utmärkta örtmedicin, och ett som har få eller inga biverkningar. Här är lite information om näringsinnehållet i alfalfa kosttillskott, liksom vissa av de villkor som kan behandlas effektivt med användningen av dessa växtbaserade piller.

Få örter innehåller utbudet av nödvändiga näringsämnen som finns i lusern kosttillskott. Alfalfa är mycket rik på klorofyll och naturligt protein. En hög koncentration av vitamin A, B6, D, E och K är närvarande också. Tillsammans med dessa element finns det respektabla mängder järn, kalium, magnesium och fosfor. Alfalfa kompletterar sägs också innehålla åtta av de essentiella aminosyrorna också. Kort sagt, det finns mycket om hälsa producera kraft i dessa naturläkemedel eller andra naturprodukter.

Användningen av alfalfa kosttillskott är förstås att vara till hjälp med ett antal sjukdomar. Personer som lider av artrit kan konstatera att med lusern bidrar till att lindra konstant smärta, som den sammansatta hjälper till att neutralisera urinsyra i systemet. Att främja bättre matsmältning och underlätta frekvensen av magbesvär är en annan ofta omtalade resultatet av regelbunden användning av alfalfa tillskott. Det finns källor som hävdar att alfalfa kompletterar också kan bidra till att normalisera blodtrycket, minimera psykisk och fysisk trötthet, och bidrar till att eliminera toxiner från kroppen.

Som med alla typer av supplement, är det en god idé att konsultera en sakkunnig, till exempel en homeopatisk läkare eller herbalist innan de inleder ett regelbundet schema med alfalfa tillskott. Dessa yrkesgrupper kan hjälpa dig att bestämma rätt dos för din situation. Dessutom är det viktigt att prata med din husläkare om vad du tar. Detta gäller särskilt om personen även med receptbelagda läkemedel. En del örter och vitamintillskott kan störa effektiviteten i nukleärmedicin, och i vissa fall skapa negativa effekter. Även om reaktioner mellan alfalfa kosttillskott och receptbelagda läkemedel är mycket sällsynta, är det alltid klokt att se till att din läkare vet exakt vad du tar i vägen för örter och vitaminer, så det finns ingen risk för någon typ av biverkning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.