Vad är Atlas Ortogonal Kiropraktik Technique?

Atlas Ortogonal Kiropraktik Technique är en övre hals-spinal-korrigerande förfarande som är avsett att återupprätta en persons balans och stimulera naturliga läkande förmåga som normalt finns i kroppen. Det sägs vara både mild och smärtfri. Till skillnad från andra kiropraktik förfaranden, finns det ingen vridning eller sprickbildning inblandade. Förutom rättelse spinal frågor är Atlas Ortogonal kiropraktik Technique sade att hjälpa till med en hel rad andra förhållanden, inklusive men inte begränsat till, artrit, migrän, astma och fibromyalgi. I själva verket är det förfarande sade även att gynna en sund tillväxt och utveckling för barn.

Atlas Ortogonal Kiropraktik Technique är en kiropraktisk specialitet utföras av behörig läkare kiropraktik medicin. För att vara berättigad att utföra detta förfarande får en individuell få minst sex års utbildning. Förutom regelbunden kiropraktisk utbildning, en Atlas Orthogonist får den utbildning som krävs för att rätta till dåligt taggar. En Atlas Ortogonal slagverksinstrument används för att utföra proceduren.

X-strålarna är en nödvändig del av Atlas Ortogonal Kiropraktik Technique. Som med andra typer av medicinska ingrepp, röntgen hjälpa utövaren se områden som behöver korrigeras tydligt. Atlas Orthogonists vanligtvis väl utbildad i användning av x-ray studier. Som sådana har de inte bett om röntgen studier som inte är avgörande för att diagnostisera och behandla sina patienter. Med röntgen som guider använder Orthogonist Atlas Ortogonal slagverksinstrument att gälla lätt tryck till de drabbade områdena och återställa balansen i kroppen.

Tanken med Atlas Ortogonal kiropraktik Teknik inriktat på halskotan. Ryggmärgen passerar genom denna ben före alla andra. Om den är av sin naturliga anpassning, det sägs att ändra nervimpulser och påverka blodflödet mot hjärnan. Enligt Atlas Ortogonal kiropraktik Teknik utövare stoppa problemen inte det dock. Den förskjutning sägs också orsaka en rad förändringar i ryggraden, vilket påverkar nacken, rygg, axlar och bäcken och leder till en rad symptom, bland annat smärta som sträcker sig in i benen.

Efter en Atlas Ortogonal spinal korrigering, patienter upplever vanligtvis en rad återhämtning symtom som deras kroppar reagerar på korrigeringen. Allmänhet, patienter igenom mår bättre, trötthetskänsla, och med stela eller ömma muskler. Dessa symtom sägs vara positiva tecken att förfarandet fungerar. Återhämtning varierar beroende på svårighetsgraden av patientens förskjutning och närmare uppgifter om hans eller hennes hälsotillstånd.

Ibland kände smärta innan förfarandet förändringar eller flyttar till en annan plats i kroppen. Utövare av denna uppmana behandlingsmetod patienter att se någon smärta som en del av återhämtningsprocessen. De menar att smärta är ett tecken på att kroppen arbetar för att läka sig själv. I vissa fall, smärtsamma symtom minskar direkt, utan någon kvarstående obehag som en del av återhämtningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.