Hur väljer jag det bästa Scrub Hemlagad Socker?

Homemade socker bodyscrub är en exfoliera görs med vatten eller tvål och vanligt socker. Det finns företag som tillhandahåller all-naturliga skrubba hemlagad socker för allmänheten, eller så kan du göra din egen skrubb hemma. Att välja det bästa alternativet, oavsett om hemlagad av andra eller av dig, kräver lite trial and error för att hitta den typ som fungerar bäst för dig.

Döda hudceller bildas när det översta lagret av huden dör som ny hud bildas därunder. Detta kan leda till flagnande, torr eller tråkig hud. För att åtgärda detta villkor, hemgjord Sugar Scrub kan användas för att avlägsna döda celler att avslöja den friska huden under. Den grovhet på socker stöts bort torr hud.

Även om socker, som skulle ha vissa positiva effekter, är den mer naturliga produkten, desto bättre. Ekologiskt råsocker är det bästa alternativet, följt av sockerarter som har bearbetats minimalt för att bevara den naturliga egenskaper. Välj en hemmagjord socker scrub med de bästa råvarorna när så är möjligt, eller skapa egna med hjälp av organiska socker. Alternativt kan du göra din egen skrubb hemlagad socker genom att kombinera socker med din favorit alla naturliga eller organiska rengöringsmedel. Sedan, tvätta huden normalt och skölj. Se till att skrubba längre och med mer kraft över särskilt torra eller skadade områden.

Om du föredrar att köpa hemgjord Sugar Scrub från någon annan, göra lite shopping runt för att hitta det bästa alternativet för dig. Att köpa skrubba är generellt mer praktiskt än att göra skrubba själv, men kan också vara dyrare. Du kan börja söka på nätet eller i lokala hälsokost butiker som säljer bad-och kropp.

Välj en skrubb som har så många naturliga eller organiska ingredienser som möjligt. Ta hem den och använda den under en vecka eller två. Kom ihåg att inte använda denna eller någon bodyscrub varje dag, eftersom kursen konsistens kan ta bort för många hudceller, vilket resulterar i rodnad eller irritation.

Notera eventuella förändringar i huden samt hur det känns när du tvättar. Om skrubba är för grov eller orsakar någon smärta eller irritation, kan du hitta en som har socker med en mer raffinerad konsistens. Efter användning ska huden känns smidig och mjuk och har en sundare utseende.

Skulle du uppleva några irritation eller rodnad, sluta använda eller börja använda skrubba mindre ofta. Om du har klåda, svullnad eller fjällning av huden, se din läkare eller hudläkare. Du kan ha drabbats av en allergisk reaktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.