Hur väljer jag det bästa Moisturizing Body Butter?

Välja det bästa återfuktande body butter beror på varför du vill ha ett body butter, skick huden, och när du planerar att använda kroppen smör. Body butter är fuktgivande krämer som är tyngre än lotion. De är mer effektiva på fuktgivande grund av sin tyngre konsistens, men också är långsammare att ta till sig, och kan lämna ett rester efter sig. Om du planerar att använda body butter innan sängen, är en tyngre kräm böter, men om du planerar att bära kroppen smör under dagen, välja en lättare konsistens.

Några vanliga återfuktande ingredienser ska titta efter i kroppen smör innehåller kakaosmör, sheasmör, mango smör, aloe vera gel, kokosolja, vetegroddsolja och mandelolja. Vitamin E är också en vanlig ingrediens i kvalitet body butter. Ta del av ingredienserna om du utvecklar en reaktion på ett visst organ smör så att du kan undvika dem i andra produkter.

Ofta har folk med torr hud lider också av känslig hud. Om din hud är känslig, välj en fuktgivande body butter med få artificiella ingredienser eller tillsatser. Ingredienser såsom vitamin A eller solkräm kanske låter som bra tillägg, men för personer med känslig hud kan leda till irritation.

Personer med mycket torr hud bör välja fuktgivande body butter med en rik, krämig konsistens. Använd denna kräm varje kväll. Om det efter flera nätter av ordinarie ansökan är torr hud fortfarande ett problem, bör du använda återfuktande body butter under dagen också. Detta organ smör bör vara lättare i konsistensen, men du kommer fortfarande att behöva ge ytterligare tid för att ta in innan du klädd för dagen.

Doft är en viktig faktor när man väljer body butter också. Doften av återfuktande body butter kommer att dröja sig kvar på huden under en längre tid än en lotion på grund av den tyngre konsistens. Det är viktigt att välja en doft som man tycker är tilltalande, inte överväldigande.

Så länge du väljer en body butter som inte orsakar en allergisk reaktion, är tung nog att lägga till fukt, men tillräckligt lätt för att tränga in i huden, och du finner en doft tilltalande, det är förmodligen ett bra val. Klåda, en produkt som lämnar rester på kläder eller ett smör som luktar kladdiga eller överväldigande finns tecken på att undvika en viss produkt. Regelbunden användning är det bästa sättet att hålla huden återfuktad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.