Hur väljer jag den bästa medicinska försäkringsbolaget?

Även om de flesta amerikaner har den ges av arbetsgivaren sjukförsäkring, ett växande antal befinner sig ansvaret för att välja ett eget medicinska försäkringsbolag. Oavsett om du är tillfälligt arbetslös, egenföretagare, pensionärer innan du blev berättigad till Medicare, köpa din egen sjukförsäkring kan verka som en mycket svår uppgift. Om du ställer in en fast budget, prioritera dina behov hälsovård och göra lite noggrann jämförelse shopping, men jobbet kommer att bli mycket lättare.

Att veta hur mycket du har råd att spendera på din hälsa plan är en viktigt steg att välja den bästa medicinska försäkringsbolaget. Om du har en allmän uppfattning om vilken typ av premier du har råd, blir det lättare att forska i täckning alternativ som finns tillgängliga. Som en allmän regel, ett Preferred Provider Organization (PPO) kommer att kosta mer än en Health Maintenance Organization (HMO) eftersom det gör dig mer flexibilitet i valet, där läkare och specialister som du vill se. Som med auto försäkringar, högre självrisker betyder lägre premier. Dock måste du överväga hur mycket du realistiskt kan betala ur fickan i händelse av en allvarlig olycka eller sjukdom.

Innan du väljer en medicinsk försäkringsbolag, måste du spendera lite tid att tänka på vilka faktorer som är viktigast för dig. Till exempel, om du är en kvinna som funderar på att starta en familj snart, kommer sjukförsäkring vid graviditet och förlossning är en nödvändighet. Om du har ett litet barn hemma, god täckning för besök akuten kan vara en viktig faktor. Kiropraktisk vård är en annan sak som många människor känner är viktigt, men inte alla typer av planer sjukförsäkring ge denna förmån.

När du har angett en budget och bestämt vad din täckning kommer att prioritera, är det dags att få in anbud från flera olika försäkringsbolag. Det finns ett antal webbplatser som erbjuder jämförelse citat för de stora försäkringsbolagen i USA. Detta ger dig en bra utgångspunkt för att välja den bästa medicinska försäkringsbolaget. Du kan också prova att göra din egen forskning genom att direkt ringa företag rekommenderas till dig med familj och vänner som har köpt sin egen sjukförsäkring.

Om du tillhör någon föreningar, t. ex. en yrkesmässig utveckling organisation eller din högskola alumner grupp, fråga om de erbjuder sjukförsäkring som medlem fördel. I många fall kommer dessa åtgärder vara billigare än planer du kan köpa som privatperson. Ibland kan människor även välja att ansluta sig till en organisation bara för att dra nytta av den sjukförsäkring nytta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.