Hur väljer jag de bästa strategierna sjukförsäkring?

Frågan om hur man väljer den bästa politiken sjukförsäkringen är något svårt att svara på. Många människor inte får en betydande valfrihet i deras politik eller i bärselen eller företaget de arbetar med. Sjukförsäkring är ofta erhålls genom arbetsgivarnas och de gör valet för de anställda. Även när folk köpa sjukförsäkring privat, kan ett bolag vägra att täcka dem, men det finns hopp om att ändra detta i framtiden. Det finns dock personer som kan ha en större frihet i valet av planer, som de inskrivna i Medicare, och de som har extremt god hälsa och inga tidigare sjukdomar, och det är främst dessa människor att ett svar kan skickas till.

Några grundläggande typer av hälsopolitiken försäkringen omfatta sådana som är uppbyggda som hälsoorganisationer underhåll (HMOs), föredrog organisationer leverantör (offentliga postoperatörer) eller stora medicinska. Medicare har ännu fler alternativ som kan undersökas som privat avgift för service (PFFS) planer. Alla dessa bör förstås så att en person kan välja de bästa strategierna sjukförsäkringen.

HMO

 • använder en grupp med kontrakterade leverantörer.
 • Folk betalar copayments se dessa entreprenörer och behöver remisser för att se nätverk specialister.
 • Vanligtvis billigaste, bedöma copayments för olika typer av besök och att ha få självrisker.
 • kan vara besvärlig om nätverket är liten eftersom det kan begränsa läkare som kan ses.

offentliga postoperatörer
 • Arbete i ett liknande sätt som HMOs med nät läkare. Låt
 • människor att se ut nät läkare men oftast bedöma höga självrisker före täckning.
 • Tillgång till nätverk läkare är ett stort problem eftersom det inte kan vara att många, vilket innebär att folk alltid kan ha att göra större utbetalningar för att se icke nätverk läkare.

stora medicinska
 • förlitar sig på coinsurance betalningar, vanligtvis cirka 20%.
 • maj har självrisk som måste uppfyllas först innan försäkring gäller.
 • maj standardiserade medicinska avgifter avgifter, vilket innebär att patienter som kan betala mer än coinsurance betalningen.
 • Ofta tillåter människor att välja läkare de vill.

Några andra typer av hälsa försäkringar täcker inte mycket, och inte omfattar grundläggande hälsobehov. Planer som hög självrisk försäkring sparka bara om enorma mängder medicinsk vård krävs. Människor kan finansiera hälso-sparkonto till sina gränser för att möta självriskerna med några eller alla av vård som behövs täcks därefter.

Det är denna typ av politik, men det bör noteras att all politik är väldigt annorlunda . Det finns stora HMOs med massor av läkare, offentliga postoperatörer som har så få nätoperatörer att den försäkrade täcker merparten av kostnaderna och hög självrisk planer som egentligen inte täcka så mycket som de verkar på ytan. En jämförelse av planer då måste ta hänsyn till vad som ingår och vad som är undantagna.

Människor måste också tänka på politik sjukförsäkringen i form av finansiella och medicinska behov. Hur bra kommer en plan att fungera om medicinska tillstånd utvecklas och en hel del omsorg behövs? Vad är prisvärt och vad som sträcker sig utanför räckhåll? Till exempel är en avdragsgill för sjukhusinläggning för högt med en plan och mer attraktiv med nästa?

Det finns alltid en lite chansning med försäkringar när folk banken hålla sig frisk. Även med den bästa kosten, den största genetiska historia och saker som ungdomar, människor får fortfarande allvarligt sjuka eller skadade. Det är svårt att förhindra betydande virus eller bakteriella infektioner, och ibland andra dyrbara hälsoproblem kan uppstå. Detta tyder på människor planera sin försäkring på frågan om vad de kan rimligen har råd med i en nödsituation, men också med tanke på vad de har råd att betala i extra kostnader.

Som tidigare nämnts kan detta val vara en relativt lyxig en. Många människor inte får en alternativ och måste köpa en försäkring som ger mindre täckning än de behöver, men är fortfarande bättre än ingenting. Men även de som lätt kan få försäkring som de har valt kanske inte har den bästa planen i världen utan betydande utgifter. De flesta försäkringsgivare kör en industri för vinst och det har skett djupgående höjda försäkringspremier och belopp de flesta människor kommer att betala för att få medicinsk vård, även med försäkring.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.